Вітаю Вас, Читач · RSS

Меню сайту


Революція Гідності


Пошук


Форма входу


Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Інтернет-ресурси Тлумаччини
Тлумацька РДА
Тлумацька районна рада
Тлумацьке ОТГ


Погода у Тлумачі


Наша адреса

м. Тлумач, Івано-Франківська обл. вул. Грушевського, 2
тел. (03479)2-21-32 e-mail: tlumcbs@ukr.net


Соціальні мережі

Ми у Facebook


Відвідування

Відвідуваність користувачів
за весь час



Відвідуваність за 2017 рік
від 02.11
(переглядів)



25.04.2024, 20:57
Головна » 2019 » Червень » 24 » Засідання круглого столу «Бібліотеки ОТГ: форми взаємодії з місцевою владою та ЦРБ»
14:41
Засідання круглого столу «Бібліотеки ОТГ: форми взаємодії з місцевою владою та ЦРБ»

20 червня 2019 р. директор Публічної бібліотеки Тлумацької міської ради Мар'яна Пісак взяла участь у роботі круглого столу «Бібліотеки ОТГ: форми взаємодії з місцевою владою та ЦРБ» та поділилася своїм досвідом створення такого закладу та його діяльністю.

Учасників заходу гостинно зустріли директор Космацької публічної бібліотеки Марія Поляк та колектив працівників бібліотек ОТГ.

Організатор навчального заходу - обласна універсальна наукова бібліотека ім. І. Франка. Директор бібліотеки Людмила Бабій привітала учасників і відзначила роль бібліотек в об'єднаних територіальних громадах. Акцентувала увагу на дипломатичній співпраці з місцевою владою та розповіла про позитивний для нас досвід бібліотечних закладів Республіки Польща в умовах проведення децентралізації, про використання потенціалу ОУНБ та центральних районних бібліотек.

Обмін досвідом перейшов в активну дискусію щодо можливостей та проблем створення публічних бібліотек в ОТГ, напрямків роботи, які повинні виконувати такі установи: обробка літератури для всіх бібліотек громади, облік та комплектування, статистична та електронна звітність за всі книгозбірні ОТГ. Директор ОУНБ Людмила Бабій розповіла про основні етапи створення публічної бібліотеки ОТГ з філіями.

Для учасників заходу була проведена година народознавства «Наш край такий багатий на красу», ведуча якої - художній керівник будинку культури с. Прокурава Любов Коновалова. В програмі заходу: зустріч і презентація книг краєзнавця, природолюба, поета, народного філософа, коренепласта Михайла Дідишина, майстер-клас майстрині Галини Луцяк з виготовлення брендів Космача - писанок та виробів з сиру, виступи аматорів будинку культури.

Переглядів: 342 | Додав: Тлумацька_ЦБС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]