Вітаю Вас, Читач · RSS

Меню сайту


Революція Гідності


Пошук


Форма входу


Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Інтернет-ресурси Тлумаччини
Тлумацька РДА
Тлумацька районна рада
Тлумацьке ОТГ


Погода у Тлумачі


Наша адреса

м. Тлумач, Івано-Франківська обл. вул. Грушевського, 2
тел. (03479)2-21-32 e-mail: tlumcbs@ukr.net


Соціальні мережі

Ми у Facebook


Відвідування

Відвідуваність користувачів
за весь час



Відвідуваність за 2017 рік
від 02.11
(переглядів)



18.05.2024, 18:29
Головна » 2020 » Вересень » 1 » Вшануймо загиблих України Героїв
20:19
Вшануймо загиблих України Героїв

Відповідно до Указу  Президента України від 23.08.2019 № 621/2019. В Україні 29 серпня встановлено День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Саме на 29 серпня припав пік Іловайської трагедії, коли в результаті протистояння російським військам українські збройні підрозділи потрапили у вороже оточення.

Вшанування пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України є надзвичайно важливим днем для майбутнього нашої країни.

Працівники  Публічної  бібліотеки  Тлумацької  ОТГ підготували книжкову виставку-пам'ять «Вшануймо загиблих України Героїв». Виставку розгорнули з метою вшанування пам’яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму.

“Пам’ятаємо та шануємо… Герої не вмирають – вони завжди житимуть у нашій пам’яті, піснях, та спогадах… Запрошуємо усіх охочих ознайомитися із документальними матеріалами трагічних подій та вшанувати пам’ять загиблих героїв.

До Дня пам’яті захисників України у бібліотеці- філії с.Надорожна  оформлено куточок-пам’яті «З Україною в серці», присвячений загиблому воїну АТО Андрію Фігурному.

Для своїх користувачів бібліотекар села Бортники організувала викладку  літератури «Вічна пам’ять і слава героям», яка  розкриває болючі сторінки боротьби за рідну землю, за незалежність, суверенітет, територіальну цілісність держави.

Тож пам’ятаймо, що без глибокого відчуття патріотизму, самовідданості та любові до рідної землі, неможливо побудувати сильну, самостійну та успішну державу,  за щасливе майбутнє якої і досі гинуть наші співвітчизники!   

«Кажуть, герої не вмирають, але я хотів би,

дуже хотів би, щоб вони замість бути героями жили.

Тут, на землі вони потрібніші ніж на небі»    

                                                                          (Василь Шкляр)                                         

Пам’ятаємо про всіх, хто віддав своє життя за свободу та незалежність України!

Переглядів: 278 | Додав: Тлумацька_ЦБС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]