Вітаю Вас, Читач · RSS

Меню сайту


Революція Гідності


Пошук


Форма входу


Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Інтернет-ресурси Тлумаччини
Тлумацька РДА
Тлумацька районна рада
Тлумацьке ОТГ


Погода у Тлумачі


Наша адреса

м. Тлумач, Івано-Франківська обл. вул. Грушевського, 2
тел. (03479)2-21-32 e-mail: tlumcbs@ukr.net


Соціальні мережі

Ми у Facebook


Відвідування

Відвідуваність користувачів
за весь час



Відвідуваність за 2017 рік
від 02.11
(переглядів)



18.05.2024, 15:02
Головна » 2020 » Січень » 3 » Святкова виставка «Різдвяно-новорічна феєрія"
15:06
Святкова виставка «Різдвяно-новорічна феєрія"

У мільйонів людей Різдвяні й новорічні свята - це час, який вони проводять разом з сім’єю і друзями. Чимало інших людей вважає ці свята часом, коли можна роздумувати про народження Ісуса Христа і про те, яку роль він відіграв у спасінні людства. Адже це, мабуть, найчарівніший час року, коли люди поринають в атмосферу дива і дарують собі та своїм близьким незабутню казку.

Святковий настрій  і в Публічній бібліотеці Тлумацької ОТГ. Тут діє святкова виставка «Різдвяно-новорічна феєрія» ілюструючи святкування новорічно-різдвяних свят українцями,  яку бібліотекарі прикрасили в оригінальний спосіб – створили ялинку з книжок.

Книжкова ялинка - не лише оригінальний символ новорічних свят, а й нагадування про те, що саме книги роблять нас кращими та добрішими.  Традиційна книга аж ніяк не збирається капітулювати перед своїми електронними аналогами та інтернетом. Тільки  у народознавчих книгах

відвідувачі мають можливість знайти найцікавіші  розповіді про  звичаї та традиції українського народу в зимові свята, про історію новорічної ялинки і традиції святкування:  народні обряди, тексти колядок та щедрівок, поповнити скарбничку традицій святкування цікавими ідеями і знайти щось нове.  Виставка доповнена цікавими новорічними атрибутами.

А сучасні гаджети стануть в пригоді для іншого. Наприклад, аби зафіксувати себе поряд із  книжковою ялинкою, доки вони ще радують око відвідувачів і спонукають нас любити книгу, а з нею і досягати справжніх глибин людської мудрості.

Тож  нехай різдвяні свята проходять в українських домівках весело і з любов’ю.

Переглядів: 352 | Додав: Тлумацька_ЦБС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]