Вітаю Вас, Читач · RSS

Меню сайту


Революція Гідності


Пошук


Форма входу


Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Інтернет-ресурси Тлумаччини
Тлумацька РДА
Тлумацька районна рада
Тлумацьке ОТГ


Погода у Тлумачі


Наша адреса

м. Тлумач, Івано-Франківська обл. вул. Грушевського, 2
тел. (03479)2-21-32 e-mail: tlumcbs@ukr.net


Соціальні мережі

Ми у Facebook


Відвідування

Відвідуваність користувачів
за весь час



Відвідуваність за 2017 рік
від 02.11
(переглядів)



17.05.2024, 08:06
Головна » 2020 » Березень » 3 » Публічна бібліотека Тлумацької ОТГ запрошує до читання книги «Чорне сонце» Василя Шкляра
13:49
Публічна бібліотека Тлумацької ОТГ запрошує до читання книги «Чорне сонце» Василя Шкляра

Публічна бібліотека Тлумацької ОТГ запрошує до читання книги «Чорне сонце» Василя Шкляра, сучасного українського  письменника, одного із найвідоміших і найбільш популярних серед читачів, «батька українського бестселера».

«Чорне Сонце» Василя Шкляра – це дума про братів азовських, це — глибока, сповнена смутку, болю й надії оповідь бійця полку «Азов» про російсько-українську війну, яка змусила його взяти до рук зброю. Автор дає нам змогу побачити цю страшну пляму в історії очима тих, хто стояв з нею лицем до лиця –  солдатів, які щиро люблять свою країну та прагнуть кращої долі для неї і намагаються зробити все для цього, навіть ризикуючи власним життям. Твір проймає до глибини душі кожного. Сам Василь Шкляр писав: «Кажуть, герої не вмирають, але я хотів би, дуже хотів би, щоб вони замість бути героями жили. Тут, на землі, вони потрібніші, ніж на небі. Тут є багато такого, чого без них не зробить ніхто». Ці слова передають усю трагічність війни, яка вбиває цвіт нашої нації. Коли гортаєш сторінки цієї книги, не раз на очі набігають сльози. Інколи крізь них смієшся, а інколи хочеться гірко плакати.   

       Василь Шкляр про свою книгу говорить, що це не бойовик, не опис якихось динамічних військових подій, а - книга-роздум, книга віра, вона світла, бо насамперед про воїнів добра, які тримають наше українське сонце. «Чорне Сонце» — це український бестселер, який полюбився читачам за глибину переживань і щиру правду. Ця книга і справді здатна відкрити багатьом очі на реалії сьогодення.

 

Переглядів: 257 | Додав: Тлумацька_ЦБС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]