Вітаю Вас, Читач · RSS

Меню сайту


Революція Гідності


Пошук


Форма входу


Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Інтернет-ресурси Тлумаччини
Тлумацька РДА
Тлумацька районна рада
Тлумацьке ОТГ


Погода у Тлумачі


Наша адреса

м. Тлумач, Івано-Франківська обл. вул. Грушевського, 2
тел. (03479)2-21-32 e-mail: tlumcbs@ukr.net


Соціальні мережі

Ми у Facebook


Відвідування

Відвідуваність користувачів
за весь час



Відвідуваність за 2017 рік
від 02.11
(переглядів)



27.04.2024, 05:35
Головна » 2019 » Червень » 18 » Презентація бібліотечної виставки літератури «Людина постійного руху і невто
08:42
Презентація бібліотечної виставки літератури «Людина постійного руху і невто

14 червня, делегація з с. Верхній Дорожів, Дрогобицького району Львівської області чисельністю більше 25–ти осіб, уже вкотре завітали на Тлумаччину з метою співпраці, обміну досвідом та збереження історичних цінностей.

Гості міста відвідали місця, де жив і працював їхній земляк, міністр ЗУНР Іван Макух.  Побували вони і у Публічній бібліотеці Тлумацької  ОТГ.  Для відвідувачів книгозбірні  було презентовано бібліотечну виставку літератури «Людина постійного руху і невтомної праці», на якій представлено спогади Івана Макуха «На народній службі», книгу М.Дземана «Іван Макух, адвокат із Товмача, - міністр ЗУНР», доповнене друге і третє видання М.Дземана і Р.Рибчина «Іван Макух. Повернення із забуття». дослідницькі матеріали про історичну особистість у книзі  М.Буджака «По забутих стежках», статті українських дослідників про Івана Макуха,  розміщені у збірнику матеріалів науково-практичної конференції за редакцією А.Біласа «Тлумач: історія і сучасність».

Присутні мали можливість ознайомитись із бібліотечними матеріалами (буклетами про життя і діяльність І.Макуха, про будинок, в якому жив адвокат Товмача, сценаріями презентацій та масових заходів, тематичною текою «Видатна постать Тлумаччини»).

Бібліотекарі висловили впевненість, що все це допоможе  користувачам бібліотеки, особливо молодим, краще і глибше пізнати історію своєї держави, свого краю, своїх героїв.

Переглядів: 369 | Додав: Тлумацька_ЦБС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]