Вітаю Вас, Читач · RSS

Меню сайту


Революція Гідності


Пошук


Форма входу


Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Інтернет-ресурси Тлумаччини
Тлумацька РДА
Тлумацька районна рада
Тлумацьке ОТГ


Погода у Тлумачі


Наша адреса

м. Тлумач, Івано-Франківська обл. вул. Грушевського, 2
тел. (03479)2-21-32 e-mail: tlumcbs@ukr.net


Соціальні мережі

Ми у Facebook


Відвідування

Відвідуваність користувачів
за весь час



Відвідуваність за 2017 рік
від 02.11
(переглядів)



19.04.2024, 05:37
Головна » 2012 » Грудень » 19 » Пошанування інтелігенції м.Тлумача
09:18
Пошанування інтелігенції м.Тлумача

Давня українська народна мудрість переконує нас, що життя – це чисте й незміряне поле і на ньому кожен топче свою видиму і невидиму, глибоку чи малопомітну стежину і у кожного вона своя.
Дотримуючись своїх традицій, вже в черговий раз в 15- е об’єднання  інтелігенції  «Поступ» м. Тлумача,  при  сприянні  Тлумацької  районної  державної  адмістрації,  районної  та міської  ради  проводить  пошанування  ветеранів – інтелігентів  м. Тлумача, а саме:
Богайчука Ярему Франковича,  лікаря за професією, чуйну і порядну людину, якаий всі свої сили та інтелект віддав  для розвитку нашого містечка.
Стасюк Дарію Миколаївну, бібліотекаря, першого директора Тлумацької  централізованої бібліотечної системи. яка за покликом серця  все своє життя присвятила  книзі та бібліотечній справі.
Боднарчука Дмитра Юрійовича, начальника відділу освіти Тлумацької РДА, який обрав для себе  кредо – працювати творчо для людей,  і це йому вдається.
 Цей захід під назвою „Серце віддаю людям” є традиційним, і проводиться громадським об’єднанням інтелігенції „Поступ” щорічно, у День Святого Миколая, починаючи з 1997 року. Це є своєрідне висловлення подяки від інтелігенції міста своїм кращим представникам за активну суспільно-громадську позицію, високу професійну майстерність, людяність.
 Цьогорічні пошанувальники отримали Пам’ятні адреси від голови міського об’єднання інтелігенції „Поступ”, директора Тлумацької централізованої системи Мар’яни Пісак, а також пам’ятні подарунки від районної державної адміністрації, районної та міської ради.
 Знаних і поважних інтелігентів  вітали  голова районної ради Михайло Вишневський, заступник голови райдержадміністрації Володимир  Нижник та міський голова Володимир Корженьовський, інтелігенція міста.
 Знайомі та колеги по роботі поділилися спогадами про життєву та трудову дорогу  пошанувальників, а  аматори народного мистецтва  м. Тлумача дарували їм музичні вітання.
 Пережите не пропадає, а залишається десь у глибині нашого єства  і,  дочекавшись свого часу,  пробуджується, являється у спогадах.
 В цей день і пошанувальники, і гості цього дійства, поринули у спогади, пройшлися по своїх життєвих стежках, задумались над прожитим, подивились з дня сущого на пройдені дороги і літа давноминулі,  які прожиті не даремно.
 Поклін і шана всім  пошанувальникам міста задля прийдешнього поступу і ще багатшого жнива на нашому полі.

 

                         

Переглядів: 508 | Додав: Тлумацька_ЦБС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]