Вітаю Вас, Читач · RSS

Меню сайту


Революція Гідності


Пошук


Форма входу


Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Інтернет-ресурси Тлумаччини
Тлумацька РДА
Тлумацька районна рада
Тлумацьке ОТГ


Погода у Тлумачі


Наша адреса

м. Тлумач, Івано-Франківська обл. вул. Грушевського, 2
тел. (03479)2-21-32 e-mail: tlumcbs@ukr.net


Соціальні мережі

Ми у Facebook


Відвідування

Відвідуваність користувачів
за весь час



Відвідуваність за 2017 рік
від 02.11
(переглядів)



19.04.2024, 13:40
Головна » 2018 » Лютий » 21 » Пам’яті Героїв Небесної Сотні
14:31
Пам’яті Героїв Небесної Сотні

   До дня Героїв Небесної Сотні у публічних бібліотеках Тлумацької ОТГ пройшли заходи, присвячені вшануванню подвигу українців загиблих під час Революції Гідності. До річниці вшанування пам’яті Героїв у Братишівській бібліотеці відбулась година-реквієм «Небесна Сотня у вирій полетіла…». Зі сльозами на очах усі присутні схвильовано згадували подіїї Майдану в Києві, уважно прослухали розповіді бібліотекаря З.Ткачук. Ближче познайомитись із тими подіями користувачі змогли на книжковій виставці «Навіки пам'ять збережемо».
   Бібліотека-філія села Пужники провела історико-інформаційну годину “Небесна Сотня: герої не вмирають!” у школі. Бібліотекар М.Гнатюк у своїй розповіді відтворила події Революції Гідності та згадала поіменно Героїв Майдану. Учасники заходу читали вірші, присвячені героям Революції Гідності та їх родинам і присвятили хвилину мовчання «Вічна пам’ять Небесній Сотні!» загиблим.
   В бібліотеці-філії села Вікняни проведено патріотичну годину «Янголи на білих крилах». Бібліотекар Марія Дуда разом з учнями відновила хронологію подій, що відбувалися на Майдані Незалежності в Києві 2013-2014рр., згадали поіменно всіх Героїв Небесної Сотні. Разом виконали державний гімн України та хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих. Школярі читали патріотичні вірші та переглянули виставку літератури «Небесна Сотня – Герої нашого часу».
Бібліотека-філія села Королівка провела патріотичну годину «Я з Небесної Сотні…». Бібліотекар Ганна Павлюк розповіла про героїчні подвиги патріотів Майдану, котрі заради торжества справедливості пожертвували собою для зміцнення власної держави в лютому 2014 року. До уваги користувачів була представлена виставка «Я з Небесної Сотні» та нова література про Небесну Сотню. Школярі читали вірші присвячені Героям Майдану.

 

 

Переглядів: 484 | Додав: Тлумацька_ЦБС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]