Вітаю Вас, Читач · RSS

Меню сайту


Революція Гідності


Пошук


Форма входу


Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Інтернет-ресурси Тлумаччини
Тлумацька РДА
Тлумацька районна рада
Тлумацьке ОТГ


Погода у Тлумачі


Наша адреса

м. Тлумач, Івано-Франківська обл. вул. Грушевського, 2
тел. (03479)2-21-32 e-mail: tlumcbs@ukr.net


Соціальні мережі

Ми у Facebook


Відвідування

Відвідуваність користувачів
за весь час



Відвідуваність за 2017 рік
від 02.11
(переглядів)



18.05.2024, 10:48
Головна » 2020 » Січень » 3 » Новорічно-різдвяний майстер-клас «Декорування різдвяних підсвічників
15:15
Новорічно-різдвяний майстер-клас «Декорування різдвяних підсвічників

Щоб створити сприятливі умови для виявлення творчих уподобань і здібностей користувачів бібліотеки, розкриття їх творчого потенціалу працівники Публічної бібліотеки Тлумацької ОТГ у свою роботу впровадили свій власний бібліотечний проект «Бібліотворчість і натхнення».  На території творчості «Захоплюйся, фантазуй і твори» протягом року  представлялись роботи циклу майстер-класів, які проводились у бібліотеці.   Крім практичних занять,  з яких учасники  виходили натхненні та з власними творіннями в руках, бібліотекарі пропонували теоретичне знайомство з тематичними бібліотечними заходами та з відповідною літературою.

Продовжуючи свою роботу в рамках даного проекту, бібліотекарі розпочали поточний  рік  майстер-класом «Декорування  різдвяних  підсвічників», який провела С.Буценко. Роботи вийшли незвичайні та різноманітні, а те що вони  створені  власноруч, надасть їм особливу енергетику.

І так, як  святкова атмосфера ще триває, учасники майстер-класу відвідали затишну книжково-новорічну фотозону, що на період свят прикрашає відділ абонементу нашої бібліотеки. Адже, фото, зроблені в період новорічно -різдвяних  свят  біля незвичайної книжкової красуні-ялинки, що пахне знаннями, виходять особливими: добрими, затишними і красивими.

Тож нехай мрії наших відвідувачів обов'язково здійсняться в Новому році, а книги неодмінно їм у цьому допоможуть!  З Новим роком і Різдвом Христовим!

Переглядів: 253 | Додав: Тлумацька_ЦБС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]