Вітаю Вас, Читач · RSS

Меню сайту


Революція Гідності


Пошук


Форма входу


Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Інтернет-ресурси Тлумаччини
Тлумацька РДА
Тлумацька районна рада
Тлумацьке ОТГ


Погода у Тлумачі


Наша адреса

м. Тлумач, Івано-Франківська обл. вул. Грушевського, 2
тел. (03479)2-21-32 e-mail: tlumcbs@ukr.net


Соціальні мережі

Ми у Facebook


Відвідування

Відвідуваність користувачів
за весь час



Відвідуваність за 2017 рік
від 02.11
(переглядів)



18.05.2024, 12:47
Головна » 2020 » Серпень » 25 » Мрія одна – мирна незалежна Україна
08:46
Мрія одна – мирна незалежна Україна

В рамках святкування Дня Прапору та Дня Незалежності України,  з метою національно-патріотичного виховання громадян у бібліотеці для дітей та бібліотеках-філіях  Тлумацької ОТГ відбулася низка цікавих і пізнавальних заходів.

«…Є святині в нашому житті, які не можна ні з чим порівнювати, зіставляти – це Батьківщина, синівська вірність, відданість тій землі, де ти народився і осмислив сам себе, тому народові, який вигодував і зростив тебе.»

В. О. Сухомлинський. 24 серпня 1991 року – визначна дата в нашому житті, коли Україна стала незалежною державою, історичний час для нашої нації, нашого народу.

Незалежність – це мрія наших предків про рівність з іншими народами, почуття гордості за свій народ, за свою державу. В бібліотеці для дітей представлено виставку посвяту "Незалежна та єдина наша ненька Україна".

У бібліотеці-філії села Бортники діяли тематичні експозиції «Мій край - моя історія жива» та «Україна - свята і єдина».

На яких представлено документальні, літературні, творчі та художні роботи, присвячені історії формування української державності, боротьбі Українського народу за Незалежність своєї держави, вшануванню пам’яті громадян, які загинули у боротьбі за територіальну цілісність та державний суверенітет України.

Для своїх користувачів бібліотекар с.Прибилів (Н.Крук)  провела патріотичну акцію «Я люблю Україну!». Протягом дня діти читали вірші про Україну та рідний край, звучали музичні п’ятихвилинки «Пісня солов’їна, рідна Україна!».

Патріотична панорама «Хай світлим буде день твій, Україно» діяла у бібліотеці-філії с. Королівка, на якій була представлена література про історію і сучасність нашої держави, українську мову, обереги, символи країни.

Бібліотекар бібліотеки-філії с.Пужники (М.Гнатюк) запустила у соціальні мережі челендж «Хай в серці живе Україна!», який із задоволенням підтримали бібліотекарі с.Бортники,  с.Королівка. А також приєдналася бібліотека-філія с.Озеряни Олешанської ОТГ.

Нехай живе в віках, славне ім'я твоє, рідна Україно!

Переглядів: 314 | Додав: Тлумацька_ЦБС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]