Вітаю Вас, Читач · RSS

Меню сайту


Революція Гідності


Пошук


Форма входу


Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Інтернет-ресурси Тлумаччини
Тлумацька РДА
Тлумацька районна рада
Тлумацьке ОТГ


Погода у Тлумачі


Наша адреса

м. Тлумач, Івано-Франківська обл. вул. Грушевського, 2
тел. (03479)2-21-32 e-mail: tlumcbs@ukr.net


Соціальні мережі

Ми у Facebook


Відвідування

Відвідуваність користувачів
за весь час



Відвідуваність за 2017 рік
від 02.11
(переглядів)



18.05.2024, 13:55
Головна » 2020 » Грудень » 18 » Майстер клас
10:49
Майстер клас

Ось, ось, вже зовсім, скоро, запалають, заіскряться вогниками новорічні свята. Разом із ними у кожну оселю завітає затишок, тепло, рідні та друзі і, звичайно ж, диво. Так вже склалося, що саме у такі зимові дні всі ми, незалежно від віку, чекаємо на казку. І вона приходить до нас...
Кожен хоче зустріти це зимове свято по-особливому, щоб радісні враження залишилися до наступного року. Хтось готує смачні частування, а хтось займається підготовкою святкового декору.

Символом 2021 року буде Білий Бик. Вважається, що він дарує щастя і благополуччя всім. Він володіє спокійним і терплячим характером, привітний і дружелюбний. Він завжди підтримає тих, хто працьовитий і наполегливо йде до своєї мети. Саме тому будь-які вироби у вигляді Бика, Корови або Теляти, зроблені своїми руками, стануть справжніми талісманами щастя і благополуччя.   Для тих, хто хоче задобрити символ нового року і заручитися його підтримкою, у Публічній  бібліотеці  Тлумацької  міської  ради було організовано майстер-клас по виготовленню Білого Бичка - символу 2021 року, сніжинок та новорічних прикрас із підручних матеріалів.

Саморобні іграшки несуть в собі багато позитивних емоцій, адже кожна з них пам'ятає дотик руки майстра. Завдяки новорічним прикрасам, виготовленим власноруч, ми не лише робимо гарним наш будинок, але й даруємо свято, радість і любов своїм близьким. Поринувши у новорічну атмосферу учасники майстер- класу згадали українські звичаї та традиції зустрічі Нового року.

Завітайте до бібліотеки, і ви отримаєте багато корисного - будь-яку інформацію, цікаві книги, змістовне дозвілля і гарний настрій!

 

Переглядів: 264 | Додав: Тлумацька_ЦБС | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]