Вітаю Вас, Читач · RSS

Меню сайту


Революція Гідності


Пошук


Форма входу


Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Інтернет-ресурси Тлумаччини
Тлумацька РДА
Тлумацька районна рада
Тлумацьке ОТГ


Погода у Тлумачі


Наша адреса

м. Тлумач, Івано-Франківська обл. вул. Грушевського, 2
тел. (03479)2-21-32 e-mail: tlumcbs@ukr.net


Соціальні мережі

Ми у Facebook


Відвідування

Відвідуваність користувачів
за весь час



Відвідуваність за 2017 рік
від 02.11
(переглядів)



18.04.2024, 15:28
Головна » 2018 » Червень » 19 » Літі читання
12:46
Літі читання

"Коли людина припиняє читати,

 вона перестає мислити"

  Літо - це канікули, а канікули - це класні пригоди, розваги, ігри, а ще - подорожі, нові знайомства та несподівані зустрічі.

Літо для бібліотек – це пора творчості, фантазії, активізації усіх  форм індивідуальної та масової роботи з читачами, можливість ближче пізнати їх.

Читання у відпустці – жанр особливий.  Визначитися з вибором книг для відпочинку вам допоможе виставка-позитив «Літня фішка – модна книжка!», яку  організували працівники Публічної бібліотеки Тлумацької ОТГ.

На  виставці  ви зможете знайти для себе літературу на всі смаки- це історична проза, детективи, фантастика, інтелектуальні романи і, звичайно ж, романтичні твори, які так люблять читати жінки.

Кожен читач, завітавши в бібліотеку, віднайде для себе книгу до вподоби.

Мрійливим панянкам буде цікаво обрати книгу з розділу «Курортні романи» - твори  легендарної  канадської письменниці Л.-М. Монтгомері, романи Світлани Талан,  Ганни Медвідь , Ірен Роздобудько та інші цікавинки.

Всім, хто полюбляє сімейний відпочинок недалеко від гамірного міста, пропонуємо книжки з розділу виставки «Читаємо на дачі». До нього увійшла різнопланова  література: журнали «Дім. Сад. Город», «Огородник», енциклопедія «Сучасні кімнатні квіти» та «Смачна енциклопедія кондитера», «Євроремонт своїми руками».

Література  для «розвантаження» знайдеться у розділі «У відпустку на всіх вітрилах». Це детективи А. Кокотюхи, Б. Коломійчука, Д. Калініної   та світові бестселери.

Наша мета – показати  читачам, що бібліотека не тільки «дім» книг, але  і територія  захоплюючих і  веселих «подорожей» . Запрошуємо відвідати бібліотеку, познайомитися з виставкою та зарядитися позитивом. 

Переглядів: 477 | Додав: Тлумацька_ЦБС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]