Вітаю Вас, Читач · RSS

Меню сайту


Революція Гідності


Пошук


Форма входу


Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Інтернет-ресурси Тлумаччини
Тлумацька РДА
Тлумацька районна рада
Тлумацьке ОТГ


Погода у Тлумачі


Наша адреса

м. Тлумач, Івано-Франківська обл. вул. Грушевського, 2
тел. (03479)2-21-32 e-mail: tlumcbs@ukr.net


Соціальні мережі

Ми у Facebook


Відвідування

Відвідуваність користувачів
за весь час



Відвідуваність за 2017 рік
від 02.11
(переглядів)



28.04.2024, 13:13
Головна » 2015 » Липень » 24 » Інформація про відкриття «Літнього читального залу під відкритим небом» працівниками Тлумацької центральної бібліотеки
09:03
Інформація про відкриття «Літнього читального залу під відкритим небом» працівниками Тлумацької центральної бібліотеки

  З липня місяця Тлумацька центральна бібліотека продовжує добру традицію минулих років - роботу "Літнього читального залу під відкритим небом" яка залишається комфортною і ще більш доступнішою тлумачанам та гостям нашого міста.
  Коротка зупинка у Літньому читальному залі бібліотеки дозволить не лише стати користувачем бібліотеки, але й з комфортно відпочити.
  Жителям міста будуть широко представлені новинки літератури, свіжа преса,  краєзнавчі видання, живе спілкування та позитив.
  Якщо Вам не вистачає позитивних вражень, Ви втомилися від прохолодної погоди чи спеки та просто мрієте про гарний відпочинок - тоді Вам саме до нас!
  Запрошуємо всіх жителів міста Тлумача до літнього читального залу Тлумацької центральної бібліотеки, де книга перенесе вас до світу знань, цікавих подорожей та палк ого кохання.

  

 

 

 

 

 

 

  Бібліотека-філія села Жабокрук (бібліотекар Г.Данюк) провела за стінами книгозбірні «літературну галявинку», де зібралися друзі бібліотеки на цікаву розмову про улюблену книгу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  Бібліотека села Хотимир провела на ігровому майданчику «на лавочці-читалочці» зустріч найбільш читаючих своїх користовучів, де вони ділилися своїми уподобаннями та міркували про нову літературу. Розгадували загадки, пригадували прислів’я.

 

 

 

 

 

 

  Бібліотека села Долина організувала для малечі літературні посиденьки «Літо на казковій галявині» на свіжому повітрі. Діти пригадували казкових героїв, відгадували з якої вони казки, брали участь в вікторинах, рухливих та пізнавальних іграх.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  Делівська бібліотека провела літературний сніданок «Із книгою на галявині», до якого входило знайомство зновою літературою, поради від бібліотекаря Марії Стефанишин «що читати цього літа», літнє караоке.
  Бібліотека села Будзин організувала конкурс малюнків «Діти малюють світ».
  Бібліотеки сіл Гостів, Олещино провели акцію «Читати можна скрізь».

 

 

 

 

 

 

  Влітку приїздить багато гостей на відпочинок в села району. Більша частина з них – діти, які стають читачами бібліотеки. Відвідують бібліотеку з бабусями та батьками, тож для них діють тематичні викладки літератури, виставки-рекомендації «Ці книги варті читання». Запрошуємо всіх дітей та гостей до бібліотек на цікаві зустрічі з однолітками, літературними героями на веселі мандрівки та різні ігри.

 
Переглядів: 647 | Додав: Тлумацька_ЦБС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]