Вітаю Вас, Читач · RSS

Меню сайту


Революція Гідності


Пошук


Форма входу


Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Інтернет-ресурси Тлумаччини
Тлумацька РДА
Тлумацька районна рада
Тлумацьке ОТГ


Погода у Тлумачі


Наша адреса

м. Тлумач, Івано-Франківська обл. вул. Грушевського, 2
тел. (03479)2-21-32 e-mail: tlumcbs@ukr.net


Соціальні мережі

Ми у Facebook


Відвідування

Відвідуваність користувачів
за весь час



Відвідуваність за 2017 рік
від 02.11
(переглядів)



18.05.2024, 11:43
Головна » 2020 » Лютий » 21 » І рани їхні вже не їм болять..
14:21
І рани їхні вже не їм болять..

Жовто-блакитний стяг покрив їм тіло..

Як крила ангела, злітаючи назад,

Небесна сотня в вирій полетіла…

 Сьогодні ми в скорботі і з великою вдячністю згадуємо героїв Небесної сотні, адже їх подвиг – це ціна нашої свободи. Вони - перші, хто став на шлях боротьби за бажання жити у вільній країні.   Ні кулі, ні гранати, ні нелюдська жорстокість не змогли перемогти цих людей. Вони гинули, та не здавались... Кожен із них, мав свою сім`ю, батьків, друзів, захоплення, свої симпатії і свої невідкладні справи. І кожен з них не задумуючись виконував свій синівський обов'язок - віддав життя заради нової України...

Долучаючись до вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, бібліотекарі  Тлумацької Публічної бібліотеки провели героїко-патріотичну годину «Янголи на білих крилах». Разом із студентами аграрного коледжу відновили хронологію подій, що відбувалися на Майдані Незалежності в Києві у 2013-2014 роках, згадали Героїв Небесної Сотні. Учасники заходу декламували зворушливі поезії, присвячені героям  Революції Гідності та їх родинам.  Під час заходу було презентовано  книжково-документальну виставку «»,на якій представлено документальні книги і публікації в періодичних виданнях, про тих, хто поклав своє життя за рідну Україну, показав всьому світові, що українці ніколи не стануть на коліна, а також презентовано книгу Василя Шкляра «Чорне сонце» -  про Україну, якою вона була, якою є і якою ще буде колись.

Під сумну мелодію пісні «Пливе кача»  присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих і схилили голови в молитві за душі Героїв, які віддали життя за свободу і гідність українського народу.

 «Вічна пам’ять Небесній Сотні!»

 

Переглядів: 253 | Додав: Тлумацька_ЦБС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]