Вітаю Вас, Читач · RSS

Меню сайту


Революція Гідності


Пошук


Форма входу


Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Інтернет-ресурси Тлумаччини
Тлумацька РДА
Тлумацька районна рада
Тлумацьке ОТГ


Погода у Тлумачі


Наша адреса

м. Тлумач, Івано-Франківська обл. вул. Грушевського, 2
тел. (03479)2-21-32 e-mail: tlumcbs@ukr.net


Соціальні мережі

Ми у Facebook


Відвідування

Відвідуваність користувачів
за весь час



Відвідуваність за 2017 рік
від 02.11
(переглядів)



24.04.2024, 01:42
Головна » 2022 » Лютий » 23 » Духовна краса Калини Ватаманюк
10:54
Духовна краса Калини Ватаманюк

Калина Ватаманюк – відома журналістка на Західній Україні та за її межами, талановита духовна письменниця, член Національної спілки письменників України, володарка найвищої журналістської премії „Золоте Перо", член спілки письменників України, Заслужений журналіст України, лауреат літературно-мистецьких премій ім. Василя Стефаника та Марка Черемшини. Авторка п'яти духовно-пізнавальних книг „Від лиця твого, Господи, судьба моя іде...", „Сад моїх журавликів", „Ми - діти Світла", „Між хрестами і зорями", „Очима душі", які преображають людські душі.

Іноді хочеться почитати щось для душі, і в книгах К. Ватаманюк досить часто можна знайти такі рядки, які, начебто, дійсно взяті із нашого життя. В її книгах подано уроки духовної краси, від яких залежить наша доля, наше життя. Авторка веде читача у світ добра, милосердя і любові, відкриває віконце духовно – пізнавального світу через слово.

У Публічній бібліотеці Тлумацької міської ради та у бібліотеці-філії с.Нижнів проведено книжковий екскурс «Будуймо храм в душі своїй». Користувачі з радістю читають її чудові твори і в їхніх серцях загоряються вогники духовності і всеохоплюючої любові.

А також пропонуємо переглянути мультимедійну презентацію «Книги Калини Ватаманюк – рятівники людських душ» присвячену 75-тій річниці від дня народження Калини Ватаманюк за посиланням https://www.facebook.com/tlumachlibrary/videos/3075897452658130/

Переглядів: 254 | Додав: Тлумацька_ЦБС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]