Вітаю Вас, Читач · RSS

Меню сайту


Революція Гідності


Пошук


Форма входу


Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Інтернет-ресурси Тлумаччини
Тлумацька РДА
Тлумацька районна рада
Тлумацьке ОТГ


Погода у Тлумачі


Наша адреса

м. Тлумач, Івано-Франківська обл. вул. Грушевського, 2
тел. (03479)2-21-32 e-mail: tlumcbs@ukr.net


Соціальні мережі

Ми у Facebook


Відвідування

Відвідуваність користувачів
за весь час



Відвідуваність за 2017 рік
від 02.11
(переглядів)



19.04.2024, 03:51
Головна » 2020 » Червень » 1 » День захисту дітей
07:36
День захисту дітей

Щороку в перший день літа відзначаємо День захисту дітей - прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків. Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

Користувачі дитячої бібліотеки м.Тлумач та бібліотек-філій Тлумацької ОТГ взяли участь у Всеукраїнському онлайн-конкурсі фотомалюнка «Мрійник року», оголошеного Національною бібліотекою України для дітей до Міжнародного дня захисту дітей, який відзначається щорічно 1 червня відповідно до Указу Президента України № 568/98 від 30 травня 1998 р.

     

Мельник Андріана 13р. «Мрію побувати у чарівних куточках нашої землі»

 

     Андрейчук Вікторія 12р. «Школа майбутнього»

 

 

Софія Литвиненко 13р.«Мрію, виростити сакуру»

 

 

 

 

   Софія Мельник «Мрію, щоб у кожної дитини була сім’я»

 

 

 

           

 

                  Остап Романюк «Мрію, щоб всі берегли природу»

 

 

 

     Мар’яна Остапчук «Мрію, щоб у всіх дітей було щасливе дитинство»

У бібліотеці для дітей організовано книжкову виставку «Великі права маленької людини».

Для своїх маленьких користувачів  бібліотекар  бібліотеки-філії с. Братишів у своїй книгозбірні організувала виставку «Неймовірний світ дитячої книги», яка буде діяти протягом літніх канікул.

У бібліотеці-філії с.Вікняни оформлено  виставку «Казка+пригода=читаю з насолодою», яка стане яскравим відкриттям літніх читань, а виставка «Відкривай світ разом з журналом!» знайомить з новими періодичними виданнями бібліотеки.

Книгозбірні готують для користувачів багато цікавого. На дітей  будуть чекати нові пригодницькі книги, фантастичні казки, цікаві журнали.  У бібліотеках можна поринути  у цікавий світ книги, спілкування, зайнятись творчістю в майстер-класах,  відпочити за цікавими та інтелектуальними іграми,  взяти участь в конкурсах та розвагах після закінчення карантину.

Дуже хочеться, щоб діти нашого часу могли з посмішкою через кілька років згадувати роки, коли вони були маленькими, коли вони росли і входили в доросле життя.ист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків. Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

Користувачі дитячої бібліотеки м.Тлумач та бібліотек-філій Тлумацької ОТГ взяли участь у Всеукраїнському онлайн-конкурсі фотомалюнка «Мрійник року», оголошеного Національною бібліотекою України для дітей до Міжнародного дня захисту дітей, який відзначається щорічно 1 червня відповідно до Указу Президента України № 568/98 від 30 травня 1998 р.

Переглядів: 268 | Додав: Тлумацька_ЦБС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]