Вітаю Вас, Читач · RSS

Меню сайту


Революція Гідності


Пошук


Форма входу


Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Інтернет-ресурси Тлумаччини
Тлумацька РДА
Тлумацька районна рада
Тлумацьке ОТГ


Погода у Тлумачі


Наша адреса

м. Тлумач, Івано-Франківська обл. вул. Грушевського, 2
тел. (03479)2-21-32 e-mail: tlumcbs@ukr.net


Соціальні мережі

Ми у Facebook


Відвідування

Відвідуваність користувачів
за весь час



Відвідуваність за 2017 рік
від 02.11
(переглядів)



23.04.2024, 11:57
Головна » 2022 » Лютий » 15 » День Святого Валентина по бібліотечному
14:53
День Святого Валентина по бібліотечному

Кохання - одне з найкращих і найглибших людських почyттiв, невичерпне та вічне, як саме життя. Коли любимо, в наших душах виникає щось незбагненно-животворяще, що породжує світло величі.

У Європі ось уже 17 століть поспіль закохані відзначають найромантичніше свято року - День святого Валентина. Про нього не втомлюються писати і співати, тож не дивно, що читати теж не припиняють. Світле та прекрасне почуття кохання не перший рік поспіль стає натхненням для творчості та мистецтва. Адже у всі віки письменники – лірики описували найсвятіше почуття, яке звеличувало людину і робило її найщасливішою, створювались літературні гімни коханню, що стали прекрасними шедеврами.

На превеликий жаль, День Валентина раз на рік, але романтичний настрій та стан закоханості хочеться відчувати кожен день. І в цьому можуть допомогти найкращі сучасні книги про кохання, в яких описані неймовірні та дуже красиві історії.

Напередодні свята дня закоханих бібліотекарі Публічної бібліотеки Тлумацької міської ради підготували для вас своєрідну "валентинку" - web-дайджест «Кохання на сторінках книг» https://www.facebook.com/tlumachlibrary/videos/353188966464766/

Відвідувачі бібліотек-філій сіл Пужники, Бортники та Кутищі мають можливість поринути на книжкових крилах любові у загадковий і чарівний світ кохання разом з улюбленими або ще незнайомими літературними героями.

Для вас - дивовижні історії кохання, від романтичних до найвідвертіших. Відомі автори та нові імена. Заборонені бажання, королівські таємниці, фатальна пристрасть, сімейні саги, захоплюючі любовні пригоди.

Читайте твори про любов Хоч кажуть, все придумали поети, І почуття, в яких нуртує кров. І ніжності, і вірності тенета. Не вірте! Є така любов в житті, Що може навіть душу спопелити! Знайдіть для себе ці слова святі, Що змусять вас і плакати, й радіти. Знайдіть найкращі на землі слова- І подаруйте їх своїм коханим. Читайте твори-в них любов жива! Тож хай вона у вас в душі не в’яне!

Переглядів: 227 | Додав: Тлумацька_ЦБС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]