Вітаю Вас, Читач · RSS

Меню сайту


Революція Гідності


Пошук


Форма входу


Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Інтернет-ресурси Тлумаччини
Тлумацька РДА
Тлумацька районна рада
Тлумацьке ОТГ


Погода у Тлумачі


Наша адреса

м. Тлумач, Івано-Франківська обл. вул. Грушевського, 2
тел. (03479)2-21-32 e-mail: tlumcbs@ukr.net


Соціальні мережі

Ми у Facebook


Відвідування

Відвідуваність користувачів
за весь час



Відвідуваність за 2017 рік
від 02.11
(переглядів)



18.05.2024, 15:57
Головна » 2020 » Лютий » 14 » День Святого Валентина по бібліотечному
16:24
День Святого Валентина по бібліотечному

Кохання - одне з найкращих і найглибших людських почyттiв, невичерпне та вічне, як саме життя. Кохання робить людину кращою і облагороджує. Коли любимо, в наших душах виникає щось незбагненно-животворяще, що породжує світло величі.
У Європі ось уже 17 століть поспіль закохані відзначають найромантичніше свято року - День святого Валентина.

До відзначення Дня закоханих – свята, яке сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків і неочікуваних миттєвостей  долучились і працівники Тлумацької Публічної бібліотеки. До уваги відвідувачів була презентована книжкова виставка – інсталяція  «Над світом панує любов», на якій представлено твори, присвячені темі кохання. Адже у всі віки письменники – лірики описували найсвятіше почуття, яке звеличувало людину і робило її найщасливішою, створювались літературні гімни коханню, що стали прекрасними шедеврами.  Відвідувачів юнацького віку бібліотекарі ознайомили з книгами відомих авторів, де розкривається тема підліткових проблем - перших почуттів, стосунків з ровесниками, становлення особистості, всього, що хвилює сучасного тінейджера. Розповідь супроводжувалась читанням  уривків із творів про найчарівніше в світі почуття.

На превеликий жаль, День Валентина раз на рік, але романтичний настрій та стан закоханості хочеться відчувати кожен день. І в цьому  можуть допомогти найкращі сучасні книги про кохання, в яких описані неймовірні та дуже красиві історії.

Бібліотекарі  вирішили провести захоплюючу літературну акцію «Побачення з книгою наосліп».

Літературна акція проходила під гаслом: «Не судіть про книгу за обкладинкою!»

Кожне видання було обгорнуте у кольоровий папір, відповідно, ні обкладинки, ні автора, ні назви книги не було видно. Учасники акції повинні були відгадати та вибрати книгу за допомогою підказок – короткої анотації або цитати з твору, надписи з якими були закріплені на кожній упакованій книзі. Присутні  за допомогою своєї інтуїції, азарту та ерудиції підбирали собі книгу для читання.

А також наші активні читачі і друзі бібліотеки не забули, що 14 лютого весь світ відзначав ще й Міжнародний день книгодарування. Бібліотека отримала цінні подарунки. За це їм велике бібліотечне спасибі!

Переглядів: 245 | Додав: Тлумацька_ЦБС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]