Вітаю Вас, Читач · RSS

Меню сайту


Революція Гідності


Пошук


Форма входу


Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Інтернет-ресурси Тлумаччини
Тлумацька РДА
Тлумацька районна рада
Тлумацьке ОТГ


Погода у Тлумачі


Наша адреса

м. Тлумач, Івано-Франківська обл. вул. Грушевського, 2
тел. (03479)2-21-32 e-mail: tlumcbs@ukr.net


Соціальні мережі

Ми у Facebook


Відвідування

Відвідуваність користувачів
за весь час



Відвідуваність за 2017 рік
від 02.11
(переглядів)



18.05.2024, 15:02
Головна » 2020 » Лютий » 21 » День пам'яті Героїв Небесної сотні
14:13
День пам'яті Героїв Небесної сотні

До Дня пам'яті Героїв Небесної сотні у бібліотеці-філії  с.Надорожна відбувся урок політичної свідомості «Майдан: революція гідності і свободи».Тут зібралася молодь, щоб згадати та низько схилити голови перед пам’яттю тих, хто боровся за правду і гідність, за краще майбутнє України.

Урок політичної свідомості  розпочався розповіддю про подію, що сколихнула весь світ і не залишила байдужою жодної душі. Учні поновили в пам'яті революційні події 2013-2014 рр., початок національної революції та імена її героїв. Присутні до глибини душі прослухали патріотичні поезії та пісні. Хвилиною мовчання згадали героя-земляка А.В.Фігурного, який загинув захищаючи свою країну і вже ніколи не повернеться до своєї домівки.

Для присутніх бібліотекар М. Грам презентувала тематичну  виставку «Горить свіча на серці України»,  де представлені книги, фотоальбоми.

       У Пужницькій НВК проведено годину пам`ять «На варті наших душ-Небесна Сотня». Учасниками заходу були учні 6-8 класів, вчитель О.В.Велигорська, бібліотекар  М.В.Гнатюк та Г.В.Мельник підготували книжкову виставку «Пам’ятаймо імена героїв» та організували презентацію книги М. Батога «Ті, що спалахнули у небі зірками». Софія Литвинюк виконала пісню «Білі янголи».  

На завершення заходу присутні запалили свічки та хвилиною мовчання згадали про ті страшні події та захисників завдяки яким ми маємо мирне небо над головою.

Переглядів: 278 | Додав: Тлумацька_ЦБС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]