Вітаю Вас, Читач · RSS

Меню сайту


Революція Гідності


Пошук


Форма входу


Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Інтернет-ресурси Тлумаччини
Тлумацька РДА
Тлумацька районна рада
Тлумацьке ОТГ


Погода у Тлумачі


Наша адреса

м. Тлумач, Івано-Франківська обл. вул. Грушевського, 2
тел. (03479)2-21-32 e-mail: tlumcbs@ukr.net


Соціальні мережі

Ми у Facebook


Відвідування

Відвідуваність користувачів
за весь час



Відвідуваність за 2017 рік
від 02.11
(переглядів)



28.04.2024, 10:07
Головна » 2015 » Червень » 29 » День Конституції
09:07
День Конституції

   До відзначення Дня Конституції у бібліотеках Тлумацької ЦБС оформлено виставки літератури, тематичні викладки, календарі. Проводяться масові заходи.
   Годину спілкування «Конституція – основа моєї держави» провела бібліотекар бібліотеки-філії с.Кутище Галина Мичкодан. Вона розповіла дітям, про те як «народжуються» закони; пояснила, що Конституція надає дітям рівні права та не допускає жодного насилля над дитиною. 
   Діти відповідали на запитання вікторини "Як ми знаємо основний закон країни», читали вірші про батьківщину та разом з ведучою поринули в віртуальну-подорож «Конституція незалежної України: історія свободи», прослідкувавши шлях, пройдений нашою державою від Конституції Пилипа Орлика до прийняття нової Конституції України. До Дня Конституції України в бібліотеці організовано викладку літератури "Є Конституція – є міцна й незалежна держава", де читачам запропонована правознавча, історично-довідкова та художня література.
   Виставка дає можливість зрозуміти, яким важливим і важким був процес створення власної Конституції та відображає найважливіші шляхи становлення українського конституціоналізму.
   Бібліотека-філія с. Долина провела годину державності «Конституцію вивчаємо – свої права знаємо». Бібліотекар Світлана Василенчук розповіла про історію Конституції нашої держави, про прийняття спірних статей, законів, про державні символи, про державну українську мову.

   Учасники заходу розгадували правові кросворди, вікторини. У формі запитань і відповідей, дискусій, молодь доказувала своє бачення різних правових ситуацій та вихід із них.
   В бібліотеці оформлено тематичну викладку літератури «Закон і ми».

Переглядів: 568 | Додав: Тлумацька_ЦБС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]