Вітаю Вас, Читач · RSS

Меню сайту


Революція Гідності


Пошук


Форма входу


Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Інтернет-ресурси Тлумаччини
Тлумацька РДА
Тлумацька районна рада
Тлумацьке ОТГ


Погода у Тлумачі


Наша адреса

м. Тлумач, Івано-Франківська обл. вул. Грушевського, 2
тел. (03479)2-21-32 e-mail: tlumcbs@ukr.net


Соціальні мережі

Ми у Facebook


Відвідування

Відвідуваність користувачів
за весь час



Відвідуваність за 2017 рік
від 02.11
(переглядів)



29.03.2024, 18:02
Головна » 2014 » Квітень » 27 » Засідання літературного об`єднання «Берегиня»: Літературна кав`ярня: «Життєві історії по книгах Г. Медвідь
08:52
Засідання літературного об`єднання «Берегиня»: Літературна кав`ярня: «Життєві історії по книгах Г. Медвідь

Життя – це безцінний дар, який людина одержує при народженні. Проте як вона розуміє розпорядитися цим даром – залежить від неї самої. Наше життя подібне до подорожі, яку судилося зробити людині від народження і до останнього дня перед порогом вічності.

  1. В чому сенс життя?
  2. Для чого ми живемо?
  3. Чому ми такі, які є?
  4. Чи правильний обрали сорбі шлях?
  5. Як дізнатися, чого робити не варто, як не помилитися?

Відповідь на всі ці питання ви знайдете і чудових творах нашої Прикарпатської письменниці Г. Медвідь « Життєві історії». Творчий доробок письменниці складають шість книг. Шість життєвих історій десь побачених почутих на реальних прикладах життя. Ці твори чарують простотою викладу та пронизують змістом. Письменниця показує українську жінку у різних життєвих ситуаціях, змушує читача вчитись, страждати та переживати разом із її героями.

  1. «Магда батькова дочка» - роман написаний в реалістичній манері сюжет для якого авторка взяла із власного життя. За плечима якої складне на випробування життя. Долі героїв висвітлені просто і доступно.
  2. «Колір очей» - це книга про внутрішню силу жінки, гіркоту втрати і радість пізнання, помсту і надію, зраду і кохання. Історія цього роману сприймання так, ніби за чашкою кави хтось розповідає про своє життя, і вам хочеться довідатися про все до кінця.
  3. «Підіймайся і йди» - життя героїні цього роману сповнене загадок від самого народження, повне трагедій і знахід. Біль втрати, сумнівів і страждань, але героїня не втратила надії на щастя, яке в кожного своє.
  4. «Мимовільний викидень» - лист який отримала слідуюча героїня цього роману перевернув усе її життя. Вона кохала і була коханою, але це обернулося для неї несподіваним горем… Здавалося, зайшло сонце, прийшла ніч, а світанок не наступить ніколи.

Але життя сповнене несподіванок, щоразу підкаже їй нові випробування і сюрпризи.

  1. «Сонце щастя» - історія непростих взаємин сестер, їх пошуку місця у житті. Розкриття таємниці народження однієї з них, кохання і зрада, підлість і мужність, правда і брехня. Байдужість і любов змальовані так захоплююче, що тримають у напрузі до кінця твору.
  2. «Лавка під липою» -цю історію розповідають самі герої. У цьому романі є багато запитань до їхніх героїв. А відповідь на них даєте ви читачі які прочитаєте ці чудові життєві історії.

Я думаю, що вчинки наших героїв в чомусь допоможуть і вам справитися з різними життєвими проблемами, подивитися на них іншими очима. Навчитися жити по справжньому. Навчитися бачити найпростіше, помічати зорі навіть у буденних калюжах на життєвих шляхах, і перестати жити складними формулами та розрахунками, а повністю довіряти своєму серцю, своїй душі.

«Тому живи щодня на повну силу,

Радій життю і завжди дій сміливо,

І раз життя тобі дарує крила,

Лети відразу, бо життя – це диво»

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 475 | Додав: Тлумацька_ЦБС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]