Вітаю Вас, Читач · RSS

Меню сайту


Революція Гідності


Пошук


Форма входу


Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Інтернет-ресурси Тлумаччини
Тлумацька РДА
Тлумацька районна рада
Тлумацьке ОТГ


Погода у Тлумачі


Наша адреса

м. Тлумач, Івано-Франківська обл. вул. Грушевського, 2
тел. (03479)2-21-32 e-mail: tlumcbs@ukr.net


Соціальні мережі

Ми у Facebook


Відвідування

Відвідуваність користувачів
за весь час



Відвідуваність за 2017 рік
від 02.11
(переглядів)



19.04.2024, 08:00
Головна » 2018 » Грудень » 19 » «Захоплюйся, фантазуй і твори»
13:44
«Захоплюйся, фантазуй і твори»

Напередодні дня Святого Миколая у Публічній бібліотеці Тлумацької ОТГ було весело, гамірно і пізнавально. На старті бібліотечного проекту «Бібліотворчість і натхнення» бібліотекарі відкрили територію творчості «Захоплюйся, фантазуй і твори». Майстриня, рукодільниця, активна користувачка бібліотеки Світлана Буценко презентувала виставку своїх творчих робіт з бісеру «Душі і рук моїх творіння».

Для учнів Тлумацької гімназії та ЗОШ І-ІІІ ст. було проведено майстер-клас  «Новорічний сюрприз», який  приніс величезне задоволення і радість, коли звичайні смужки гофрованого паперу перетворювались на декоративну квітку «Різдвяник із сюрпризом».

Демонструючи техніку та методику виготовлення, майстриня запропонувала учасникам заходу власноруч  зробити це справжнє диво природи. Трохи фантазії та часу і у руках учнівської молоді зацвіли незвичайні різдвяники, які принесли приємні емоції, відчуття свята і якогось невловимого чарівництва. Ми впевнені, що вони стануть чудовими, оригінальними подарунками для рідних та друзів, виділяючись з категорії звичних, штампованих святкових прикрас!

         Для підтримки та розкриття творчих нахилів різних категорій відвідувачів на своїй території творчості «Захоплюйся, фантазуй і твори», бібліотекарі і надалі представлятимуть роботи найрізноманітнішої тематики.

         Добрим порадником у цій творчій справі стане також література – книги та журнали із бібліотечного фонду, де можна ознайомитись із  чудовими зразками мистецьких виробів  та  технологією їх виготовлення.  

         Дякуємо пані Світлані за проведений цікавий, оригінальний майстер-клас. Відчувалася творча і доброзичлива атмосфера, веселе товариське спілкування захопило всіх учасників, було цікаво, всі працювали з натхненням та задоволенням, одержавши імпульс до нових задумів і кваліфіковану оцінку майстрині.  

 Від щирого серця бажаємо завжди бути в пошуку нових задумів та ідей, ніколи не розлучатися з натхненням, постійно відчувати щастя і радість, з кожним днем наповнюючи цей світ своїми чудовими шедеврами і приголомшливими роботами.

Щастя бажаємо вашому дому

У році прийдешнім, у році Новому

Хай зорі і місяць, і сонце

Щедро освітлюють ваше віконце.

Переглядів: 386 | Додав: Тлумацька_ЦБС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]