Вітаю Вас, Читач · RSS

Меню сайту


Революція Гідності


Пошук


Форма входу


Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Інтернет-ресурси Тлумаччини
Тлумацька РДА
Тлумацька районна рада
Тлумацьке ОТГ


Погода у Тлумачі


Наша адреса

м. Тлумач, Івано-Франківська обл. вул. Грушевського, 2
тел. (03479)2-21-32 e-mail: tlumcbs@ukr.net


Соціальні мережі

Ми у Facebook


Відвідування

Відвідуваність користувачів
за весь час



Відвідуваність за 2017 рік
від 02.11
(переглядів)



19.04.2024, 18:45
Головна » 2018 » Листопад » 26 » виставка-пам'ять «Схиліться,свічку запаліть!».
09:56
виставка-пам'ять «Схиліться,свічку запаліть!».

Голод… Це страшне слово повертає нас у далекі 1932 – 1933 роки. Український народ у смутку і скорботі доземно схиляє голови, вшановуючи пам’ять мільйонів його жертв, засуджуючи творців цієї чорної сторінки в історії України.
Народ України пам’ятає сторінки свого життя, але з часом відійдуть у небуття свідки тих трагічних подій Великого Голодомору. Найкращою пам'яттю є книги,а книги зберігаються у бібліотеках.
Центральна бібліотека Тлумацького ОТГ для своїх відвідувачів презентувала експозицію виставки-пам'ять «Схиліться,свічку запаліть!». Присутніх було ознайомлено із книжковими виданнями, ілюстрованими матеріали та спогадами очевидців тієї страшної трагедії, в яких міститься інформація про страшні роки голодомору в Україні, постає жахлива картина нищення української нації, а також із художніми творами, присвяченими трагедії українських селян та всього українського народу.
Схилімо ж голови в скорботному доземному уклоні перед пам’яттю жертв страшного голодомору і всіх тих, хто до останнього чинив спротив. Завдяки кожному із цих людей, нас не знищили як народ у 33-му. Пам’ять про них робить нас непереможними сьогодні.
Запрошуємо відвідати бібліотечну виставку всіх, хто шанує історію українського народу, кому небайдужі сумні сторінки цієї страхітливої пори.

    

Переглядів: 331 | Додав: Тлумацька_ЦБС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]