Вітаю Вас, Читач · RSS

Меню сайту


Революція Гідності


Пошук


Форма входу


Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Інтернет-ресурси Тлумаччини
Тлумацька РДА
Тлумацька районна рада
Тлумацьке ОТГ


Погода у Тлумачі


Наша адреса

м. Тлумач, Івано-Франківська обл. вул. Грушевського, 2
тел. (03479)2-21-32 e-mail: tlumcbs@ukr.net


Соціальні мережі

Ми у Facebook


Відвідування

Відвідуваність користувачів
за весь час



Відвідуваність за 2017 рік
від 02.11
(переглядів)



27.04.2024, 01:02
Головна » 2017 » Серпень » 4 » Велике переселення … книжок
15:49
Велике переселення … книжок

   Одна з найбільших бібліотек району –Королівська бібліотека –переїхала в інше приміщення.Так склалися обставини в селі, що культурно-освітні заклади залишились без приміщення і протягом багатьох років «поневірялись» по різних закутках : майстерня школи, приміщення бувшого дитячого садочка –яке зараз знаходиться в аварійному стані.
З ініціативи сільського голови Василя Михайловича Стасюка,за погодженням голови Тлумацької ОТГ Р. Круховського, для бібліотеки виділено дві кімнати в адмінбудинку. Звичайно це не найкращий варіант для книгозбірні, але в порівнянні з іншими – це добре. Кімнати після ремонту, з освітленням,опаленням, поруч сільська рада, клуб.    Станом на нині Королівська бібліотека одна з кращих в районі, з великим книжковим фондом –понад 9 тисяч примірників. Обслуговує понад 600 користувачів. Завідує бібліотекою Ганна Михайлівна Павлюк. Це людина-професіонал, яка мусить орієнтуватися в усьому. Всі масові заходи культурно-просвітницького характеру, які відбуваються в селі, не проходять без участі бібліотекаря, яка співпрацює з сільською радою, клубом, школою, церквою та іншими громадськими організаціями. Постійно працює над інформаційним забезпеченням життєвих потреб односельчан, допомагає в спілкуванні, пізнанні світу, у відпочинку, у вирішенні різних проблем. Сільський голова наголосив, що бібліотека працює на відповідному рівні, проводить різну просвітницьку роботу, використовує нові форми популяризаціі книги та читання. Ганна Михайлівна-працівник творчий, ініціативний, яка користується авторитетом в сільської громади.
   Із слів Ганни Михайлівни : «На щастя у нас із сільським головою- ефективні ділові стосунки. Він не минає нагоди відвідати бібліотеку, допомогти по можливості. Від імені всіх користувачів, щиро дякуємо за нове приміщення бібліотеки. Міцного здоров`я, творчого натхнення та взаєморозуміння з громадою села». Заходьте до королівської бібліотеки, де допоможуть кожному у вирішенні різних питань!

 

 

 

Переглядів: 365 | Додав: Тлумацька_ЦБС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]