Вітаю Вас, Читач · RSS

Меню сайту


Революція Гідності


Пошук


Форма входу


Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Інтернет-ресурси Тлумаччини
Тлумацька РДА
Тлумацька районна рада
Тлумацьке ОТГ


Погода у Тлумачі


Наша адреса

м. Тлумач, Івано-Франківська обл. вул. Грушевського, 2
тел. (03479)2-21-32 e-mail: tlumcbs@ukr.net


Соціальні мережі

Ми у Facebook


Відвідування

Відвідуваність користувачів
за весь час



Відвідуваність за 2017 рік
від 02.11
(переглядів)



01.05.2024, 16:07
Головна » 2021 » Серпень » 25 » В бібліотеках Тлумацької громади проходять заходи до Дня Державного Прапору та Дня Незалежності України
09:51
В бібліотеках Тлумацької громади проходять заходи до Дня Державного Прапору та Дня Незалежності України

В рамках святкування Дня Державного Прапору та Дня Незалежності України та з метою національно-патріотичного виховання громадян, в бібліотечних закладах Тлумацької громади діють тематичні експозиції, віртуальні круїзи, патріотичні панорами. В них представлено документальні, літературні, творчі та художні роботи, присвячені історії формування української державності, боротьбі Українського народу за незалежність своєї держави, вшануванню пам’яті громадян, які загинули у боротьбі за територіальну цілісність та державний суверенітет України. Цього тижня в бібліотеках для відвідувачів проводяться інформаційно-просвітницькі заходи та заходи із виховання патріотизму і поваги до державних символів України.

Зокрема, бібліотека-філія с.Нижнів провела поетичну годину «В дитячому серці живе Україна», в бібліотеці-філії с.Петрилів пройшла інформаційна година «Наш славний стяг у золоті й блакиті!», а в бібліотеці-філії с.Остриня пройшли патріотичні читання «Моя країна – Україна».

В селі Надорожна бібліотекар провела урочисте віче з нагоди Дня Державного Прапора та 30-ї річниці Незалежності України. В бібліотеці-філії с.Гостів діє книжкова виставка «Слався, незалежна Україно!».

У бібліотечному пункті с.Буківна була проведена літературно – історична подорож під назвою «Ти земле рідна та свята! Ти Батьківщино люба – золота». Під час подорожі юні читачі зупинялися на таких станціях: «Київська Русь», «Запорозька Січ», «Чернігів Золотий», «Україна – твоя Батьківщина». Приємно, що юні користувачі продемонструвала гарні знання з історії, культури та традицій України.

Користувачі бібліотек мають можливість ознайомитися з легендарною історією рідної Батьківщини, видатними українцями, завітавши до бібліотек КЗ «Публічна бібліотека Тлумацької міської ради» та ознайомившись з книгами із книжкових виставок «Соборна єдина Україна » та « Вільна, соборна, могутня, єдина – ненька моя Україна».

На виставках представлені документи і публікації з фондів бібліотек, тож запрошуємо всіх небайдужих відвідати бібліотеки!

     

    

Переглядів: 199 | Додав: Тлумацька_ЦБС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]