Вітаю Вас, Читач · RSS

Меню сайту


Революція Гідності


Пошук


Форма входу


Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Інтернет-ресурси Тлумаччини
Тлумацька РДА
Тлумацька районна рада
Тлумацьке ОТГ


Погода у Тлумачі


Наша адреса

м. Тлумач, Івано-Франківська обл. вул. Грушевського, 2
тел. (03479)2-21-32 e-mail: tlumcbs@ukr.net


Соціальні мережі

Ми у Facebook


Відвідування

Відвідуваність користувачів
за весь час



Відвідуваність за 2017 рік
від 02.11
(переглядів)



17.05.2024, 08:50
Головна » 2019 » Жовтень » 25 » Тематична виставка «Мій край, моє коріння, джерело моє» під час виїзної обласної колегії з питань культури.
08:58
Тематична виставка «Мій край, моє коріння, джерело моє» під час виїзної обласної колегії з питань культури.

24 жовтня під час виїзної обласної колегії з питань культури Публічна бібліотека Тлумацької ОТГ організувала розгорнуту  тематичну виставку «Мій край, моє коріння, джерело моє».

Учасники колегії мали змогу ознайомитись із літературою про історичне минуле міста, розвиток економіки та туризму, звичаї та обряди, літературні  надбання  та  доробки  творчих  особистостей  Тлумача.  Книги краєзнавця Михайла Буджака « По забутих стежках», які представлені на виставці знайомлять читачів із історією міста, як виникло, чим жило і яким стало тепер.

Про визначних людей нашого краю, які залишили на тлумацькій землі неабиякий слід іде мова у книгах:  М.Дземана «Іван Макух, адвокат із Товмача, - міністр ЗУНР», доповнененому виданні М.Дземана і Р.Рибчина «Іван Макух. Повернення із забуття», у збірнику матеріалів науково-практичної конференції за редакцією А.Біласа «Тлумач: історія і сучасність», у книгах про історію освіти  та медицини  тлумаччини  та в багатьох інших.                                

На бібліотечній виставці представлено літературу про творчі здобутки наших краян, а також буклети, тематичні теки про видатних людей краю, сценарії зустрічей з митцями, письменниками та поетами, високий професіоналізм та майстерність яких є взірцем високого творчого мистецтва, що несе в собі любов до рідного краю,  його вікових традицій та сьогодення, надихає на добро і злагоду.                                                       

Надзвичайно цікавим і доречним доповненням до книжкової виставки стали творчі роботи жительки Тлумача Світлани Буценко, виконані у стилі хенд-мейд.

Переглядів: 231 | Додав: Тлумацька_ЦБС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]