Вітаю Вас, Читач · RSS

Меню сайту


Революція Гідності


Пошук


Форма входу


Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Інтернет-ресурси Тлумаччини
Тлумацька РДА
Тлумацька районна рада
Тлумацьке ОТГ


Погода у Тлумачі


Наша адреса

м. Тлумач, Івано-Франківська обл. вул. Грушевського, 2
тел. (03479)2-21-32 e-mail: tlumcbs@ukr.net


Соціальні мережі

Ми у Facebook


Відвідування

Відвідуваність користувачів
за весь час



Відвідуваність за 2017 рік
від 02.11
(переглядів)



11.05.2024, 15:13
Головна » 2016 » Березень » 23 » Поетична акція «Поезія, що музикою серце надихає»
10:55
Поетична акція «Поезія, що музикою серце надихає»

    У житті все починається з чогось: річечка із струмочка, дерево із коріння. Так і поезія входить в наше життя з дитинства і залишаться з нами до кінця наших днів. Кожний знаходить в ній щось своє, яке народжується не на Землі, а десь у височині блакитного неба. Духовно бідною залишається та людина, якій байдуже поетичне слово.
    Працівники Тлумацької центральної бібліотеки організували і провели поетичну акцію «Поезія, що музикою серце надихає». Творцями поетичних творів є поети, які поетично сприймають дійсність та поетично ставляться до навколишнього світу.
    Цей день став чудовою нагодою згадати твори великих поетів класиків: Т. Шевченка, І. Франка, Л. Костенко, а також прочитати свої власні неповторні поезії.
    Відрадно те, що активну участь в акції прийняли заступник директора Тлумацької ЗОШ І-ІІІ ст. М. Мандзюк із членами клубу «Берег дитинства»: Д. Камінський, В. Дудій, О. Московчук, Н. Андрусяк, декламуючи твори українських класиків.
    Подарунком долі для себе вважають молоді обдаровані люди до яких приходить прекрасна Муза Поезії: В. Рахінська – учениця ЗОШ, учні Тлумацької гімназії: У. Драгомирецька, М. Гнатюк та В. Рекрутяк, студентка Тлумацького коледжу ЛНАУ – С. Сірман. Їхні поезії – це  те, що не дає їм згаснути, вона додає їм наснаги у житті, а також слухали читання поезій мешканців міста М. Гринів та Д. Далавурака.
    Цікавою несподіванкою стало виконання авторських пісень С. Сірман та М. Гнатюк.
    Присутні на акції мали змогу переконатися, що поезія – це завжди політ фантазій та творчої думки.
    З нагоди Всесвітнього дня поезії в центральній бібліотеці оформлена книжкова виставка «Поезія - слово! Поезія - пісня! Поезія - вільна душа!». Де представлені твори українських класиків, сучасних поетів та поезія молодих поетів - початківців.

Переглядів: 376 | Додав: Тлумацька_ЦБС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]