Вітаю Вас, Читач · RSS

Меню сайту


Революція Гідності


Пошук


Форма входу


Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Інтернет-ресурси Тлумаччини
Тлумацька РДА
Тлумацька районна рада
Тлумацьке ОТГ


Погода у Тлумачі


Наша адреса

м. Тлумач, Івано-Франківська обл. вул. Грушевського, 2
тел. (03479)2-21-32 e-mail: tlumcbs@ukr.net


Соціальні мережі

Ми у Facebook


Відвідування

Відвідуваність користувачів
за весь час



Відвідуваність за 2017 рік
від 02.11
(переглядів)



25.04.2024, 00:49
Головна » 2017 » Грудень » 6 » Не втрачай надії
14:52
Не втрачай надії

   У бібліотеці с. Кутище проведено чудове свято-шану «Не втрачай надії», приурочене людям з особливими потребами. Відкриття свята відбулося під мелодію «Місячної сонати» Бетховена та закликом на комп’ютері «Повір у себе». Присутні захоплено вслухалися в поетичні рядки віршів Ю. Тітова «Поет у колясці», «Я знаю люди дуже важко всім» які читала М. Мичкодан.
   Бібліотекар Г. Мичкодан зробила презентацію «Можливості обмежені, здібності – безмежні», зазначивши що важкі хвороби не зламали Гомера, Альберта Енштейна, Людвіга ван Бетховена, Ісаака Ньютона, Леонарда да Вінчі, Уолта Діснея – ці люди досягли великих успіхів і стали Всесвітньо відомими. На цю зустріч запрошено два покоління, які не зважаючи на різні фактори в соціумі та свій фізичний стан є прекрасними людьми, фахівцями своєї справи та взірцем для всіх. Це односельчани: Д. Ткачук, М. Ткачук, Г. Меринда, С. Луцик. Виступаючі відзначили, що наш український народ найсердечніший, найсуттєвіший, найдобріший. В цьому залі зібрались саме такі люди, життєві історії, яких стали ще одним поштовхом, щоб творити, любити і навчати інших.
   Д. Ткачук виконав пісні: «Люблю життя», «Ми сильні духом». Ведучі побажали всім безхмарного життя, щасливої долі. Заключним акордом прозвучала пісня у виконанні О. Бурлак «Хай живе надія».
   Галина Михайлівна щиро подякувала всім, хто завітав на цю зустріч, побажала здоров’я, благополуччя та миру і запросила на солодкий стіл. Всі разом заспівали пісню «І в Вас, і в нас хай буде гаразд!».

 

 

Переглядів: 399 | Додав: Тлумацька_ЦБС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]