Вітаю Вас, Читач · RSS

Меню сайту


Революція Гідності


Пошук


Форма входу


Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Інтернет-ресурси Тлумаччини
Тлумацька РДА
Тлумацька районна рада
Тлумацьке ОТГ


Погода у Тлумачі


Наша адреса

м. Тлумач, Івано-Франківська обл. вул. Грушевського, 2
тел. (03479)2-21-32 e-mail: tlumcbs@ukr.net


Соціальні мережі

Ми у Facebook


Відвідування

Відвідуваність користувачів
за весь час



Відвідуваність за 2017 рік
від 02.11
(переглядів)



19.04.2024, 09:29
Головна » 2017 » Червень » 1 » «Ми діти твої – Україно!» (до Міжнародного дня захисту дітей)
14:39
«Ми діти твої – Україно!» (до Міжнародного дня захисту дітей)

   Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях бачимо здійснення мрій і сподівань.    Бібліотеки Тлумацької ЦБС багато уваги приділяють дітям та молоді. З нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей бібліотеки підготували цікаві та різноманітні заходи.
   В кожній бібліотеці оформлені книжково-ілюстративні виставки: «Ми діти твої – Україно!», «Щастя і миру дітям планети», «Діти – майбутнє нашої країни».
   Напередодні в бібліотеці Кутище відбувся День правових знань «Наш закон – наша сила». Цікаво прийшла правова вікторина «Закони про тебе». Діти пізнали багато цікавого. Бібліотекар Г. Мичкодан доступно розповіла дітям про їхні права, та обов’язки.
   У бібліотеці с. Озеряни проведено «Подорож у світ казок». Кожна присутня дитина розповіла про свою улюблену казку, про пригоди, мандри улюблених героїв казок. Діти були одягнені у чудові костюми любимих героїв. Ознайомилися з новою літературою представленій на книжковій виставці «У веселому світі казок».
   В книгозбірні С. Прибилів проведені літературні мандри за сторінками журналу «Дзвіночок». Діти поділились враженнями від прочитаного, а потім їх виразили в малюнках.
   На подвір’ї бібліотеки с. Братишів проведено дитяче свято «Моя найкраща книга». Школярі цікаво розповідали про прочитані книги, відгадували загадки, розповідали прислів’я, скоромовки.
   В дитячій бібліотеці с. Обертин проведено бібліотечні посиденьки «З книгою навчаємось». Бібліотекар Н. Гасан виступила з інформацією-порадою «Ці книги необхідно прочитати кожному». Ознайомила з книжковою викладкою літератури «Для тих, хто шукає, думає, творить». Читачі взяли участь у читацькому турнірі «Канікули з книгою».
   Бібліотека с. Колінці провела бібліотечну альтанку «Казки спішать до тебе». Діти ділились враженнями про свої улюблені казки, розповідали про любимих героїв, читали вірші, загадували загадки, а потім малювали свою мрію у конкурсі малюнків «Малюємо майбутнє». Залюбки пралися у веселі ігри. Випустили в небо синьо-жовті кульки з надписами «Мир дітям планети Земля».
   «Літо з книгою» під такою назвою в бібліотеці с. Ісаків проведено конкурс. Учасники конкурсу проявили свою активність, вміння стисло та аргументовано висловлюватись про прочитане, розповідати про улюблених героїв. Зі вступним словом виступила бібліотекар С. Денис, яка проаналізувала, скільки книг прочитано, на яку тематику. Переможцям було вручено призи, а також усім, хто брав участь у конкурсі.
   Бібліотека с. Королівка провела літературну мозаїку «З якої ми казки». Бібліотекар розповіла про дивовижний світ казок. Юні читачі за малюнками відгадували назву казки, відповідали на питання вікторини. В бібліотеці оформлено книжкову виставку «Веселковий світ дитинства». Діти малювали свою мрію у конкурсі малюнків «Малюй світ своїми кольорами».
   У Нижнівській бібліотеці Міжнародний день захисту дітей пройшов у читальному залі. Учні молодших класів представили свої малюнки про свою Батьківщину, декламували віршики, подарували вишиті салфетки для бібліотеки, співали українські пісні. Працівники бібліотеки Л. Кліщ та Л. Кулиняк побажали дітям добра, тепла, ніжності та любові.
   Напередодні до бібліотеки було організовано пізнавально-оглядову екскурсію «У світі книги чарівної». До бібліотеки завітали маленькі гості: діти разом із своїми вихователями. Л. Кулиняк провела захоплюючу мандрівку книжковими виставками, тематичними викладками літератури.
   На час літніх канікул книгозбірні підготували для користувачів багато цікавого. На дітей чекають нові книги, казки, цікаві журнали.
   У бібліотеках можна спілкуватись, зайнятися творчістю в майстер-класах, переглядом мультфільмів, відпочити за цікавими та інтелектуальними іграми, взяти участь в конкурсах та розвагах.

 

 

Переглядів: 554 | Додав: Тлумацька_ЦБС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]