Вітаю Вас, Читач · RSS

Меню сайту


Революція Гідності


Пошук


Форма входу


Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Інтернет-ресурси Тлумаччини
Тлумацька РДА
Тлумацька районна рада
Тлумацьке ОТГ


Погода у Тлумачі


Наша адреса

м. Тлумач, Івано-Франківська обл. вул. Грушевського, 2
тел. (03479)2-21-32 e-mail: tlumcbs@ukr.net


Соціальні мережі

Ми у Facebook


Відвідування

Відвідуваність користувачів
за весь час



Відвідуваність за 2017 рік
від 02.11
(переглядів)



24.04.2024, 21:20
Головна » 2018 » Липень » 16 » Літо з книгою
14:44
Літо з книгою

Літо… Ця чудова і тепла пора принесла свої дарунки і канікули, подорожі й ігри, а ще безліч спостережень і запитань. Найкраща пора, коли діти мають чудову змогу поринути у світ літератури, познайомитися з творчістю нових для них письменників, відкрити нових героїв, пізнати світ за допомогою книги та отримати насолоду від читання. Саме влітку є можливість прожити особливе маленьке життя, яке надовго зарядить енергією добра.

Незважаючи на  неймовірну спеку в бібліотеках дітвора отримує заряд позитивних емоцій під час літніх канікул. Бібліотекарі організовують цікаве дозвілля для своїх юних читачів: літні читання на природі, забави, бібліо посиденьки, майстер-класи, інформаційні бесіди біля книжкових виставок. І не тільки корисно проводять час у царстві книги, але й гарно веселяться.

          Кожного четверга бібліотека с. Вікняни збирає дітей на голосні читання «Подорожуємо разом із книгою». Бібліотекар Марія Дуда організувала читання на природі, де розповіла про казки різні – народні та авторські. Читала українську народну казку «Рукавичка». Діти слухали виразне читання бібліотекаря, а потім як естафету одне з перед одного показувала свою вправність у читанні. Довго спілкувались з бібліотекарем, ділилися зі своїми враженнями, розповідали про свій літній відпочинок та запевнили, що такі читання їм дуже сподобалися і охоче прийдуть наступного разу із своїми друзями і знайомими.

Читачі бібліотеки-філії села Пужники разом з бібліотекарем М. Гнатюк подорожували Королівством книг, а також познайомились з новими цікавими книгами та журналами. Бібліотекар провела вікторину “Казковими стежками”, зачитувала дітям уривки з казок. Діти називали з яких казок ці уривки, відгадували з якої казочки пісні. Під час вікторини юні читайлики знову зустрілись з улюбленими героями.

У бібліотеці-філії с.Надорожна  відбулося чимало цікавих заходів: діти змогли переглянути та прочитати книги та журнали з книжкової виставки «У книги не буває канікул», взяти участь в «Мандрівці в чарівний світ української казки», в інтелектуальній грі-подорожі «Ми мандруємо по казках», познайомитись з «Найулюбленішим казкарем».

Переглядів: 441 | Додав: Тлумацька_ЦБС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]