Вітаю Вас, Читач · RSS

Меню сайту


Революція Гідності


Пошук


Форма входу


Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Інтернет-ресурси Тлумаччини
Тлумацька РДА
Тлумацька районна рада
Тлумацьке ОТГ


Погода у Тлумачі


Наша адреса

м. Тлумач, Івано-Франківська обл. вул. Грушевського, 2
тел. (03479)2-21-32 e-mail: tlumcbs@ukr.net


Соціальні мережі

Ми у Facebook


Відвідування

Відвідуваність користувачів
за весь час



Відвідуваність за 2017 рік
від 02.11
(переглядів)



20.04.2024, 08:47
Головна » 2017 » Лютий » 16 » Літературна зустріч із Ольгою Слоньовською та Володимиром Шовкошитним у Тлумацькій центральній бібліотеці.
19:42
Літературна зустріч із Ольгою Слоньовською та Володимиром Шовкошитним у Тлумацькій центральній бібліотеці.

   
    Вже давно стало доброю традицією запрошувати письменників, творчих, талановитих та цікавих людей на гостину в літературну вітальню Тлумацької центральної бібліотеки. Список почесних гостей нашого невеличкого міста, цієї вітальні, до якої завжди спішать небайдужі до українського слова люди, поповниться ще одними іменами.
   16 лютого в читальному залі центральної бібліотеки відбулась літературна зустріч бібліотекарів та вчителів Тлумаччини із письменницею й поетесою, професором Прикарпатського національного університету, автором 49 наукових та методичних педагогічних книг, багатьох збірок поезій та публіцистики, лауреатом міських, обласних та всеукраїнських премій Ольгою Слоньовською та українським поетом, письменником, доктором філософії, професором кафедри політології Міжнародної Кадрової Академії, автором понад 20 книг прози і поезії, наукових статей і публіцистики, сценаріїв художньо-публіцистичних фільмів, лауреатом всеукраїнських та Міжнародних премії, директором видавництва «Український пріоритет» Володимиром Шовкошитним.
   Ольга Слоньовська презентувала свою нову книгу «Упольоване покоління», яка є продовженням грандіозного роману «Дівчинка на кулі», за який у 2012 році авторка отримала гран-прі на конкурсі «Коронація слова».
   Володимир Шовкошитним презентував, як власні доробки, так і книги авторів видавництва «Українського пріоритету», яке , до речі, дало життя і новій книзі пані Ольги. Присутні на заході почули змістовні та цікаві розповіді про життя та творчу діяльність прозаїка. Свої творчі доробки також презентували і молоді письменниці Прикарпаття Віталія Савченко та Адель Станіславська.
   Районна бібліотека отримала в подарунок декілька книг, а всі охочі, мали можливість придбати їх із підписами авторів.


Переглядів: 434 | Додав: Тлумацька_ЦБС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]