Вітаю Вас, Читач · RSS

Меню сайту


Революція Гідності


Пошук


Форма входу


Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Інтернет-ресурси Тлумаччини
Тлумацька РДА
Тлумацька районна рада
Тлумацьке ОТГ


Погода у Тлумачі


Наша адреса

м. Тлумач, Івано-Франківська обл. вул. Грушевського, 2
тел. (03479)2-21-32 e-mail: tlumcbs@ukr.net


Соціальні мережі

Ми у Facebook


Відвідування

Відвідуваність користувачів
за весь час



Відвідуваність за 2017 рік
від 02.11
(переглядів)



01.05.2024, 15:14
Головна » 2021 » Серпень » 26 » Літературна виставка-композиція «Твої таланти Тлумаччино»
08:04
Літературна виставка-композиція «Твої таланти Тлумаччино»

Вишита колоссям і калиною, співом солов'я,

Звешся величаво - Україною,

зачарована моя!

Публічна бібліотека Тлумацької міської ради долучившись до святкування 30-ї річниці Незалежності України презентувала тлумачанам та гостям міста літературну виставку-композицію «Твої таланти Тлумаччино». На виставці було представлено підбірку книг про Україну: її історію, сучасність, культуру та мистецтво, політику та традиції, тощо. Документальні та історичні видання із бібліотечного фонду інформують про доленосні етапи державотворення, які пройшла Україна, здобуваючи незалежність. Відвідувачі виставки мали змогу ознайомитись із надзвичайно цікавою серією книг «Невідома Україна», яка присвячена непізнаним сторінкам з української історії та культури та книгами про творчі здобутки наших краян, про особистості, які залишили на тлумацькій землі неабиякий слід.

Для жителів та гостей міста було художньо оформлено виставку майстринь вишивки «Твої таланти Тлумаччино»: бібліотекарів бібліотек-філій с.Братишів, (З.Ткачук), Кутище, Вікняни (Галини Мичкодан). А також було представлено картини місцевих художників Михайлини Штиглян (с.Королівка), Михайла Бурдила (с.Петрів).

Своєю оригінальною випічкою, торт у вигляді прапора порадувала бібліотекар бібліотеки-філії с.Гринівці та Колінці Наталія Цікайло. Бібліотечні працівники інших сіл громади пригощали присутніх власними стравами української кухні та смачною випічкою.

Перегляд виставки-композиції дало змогу відвідувачам долучитися до прекрасного та поринути у світ вічного і неповторного мистецтва. Нехай у цей величний день усім буде радісно, а національне свято духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у домівки кожного щастя та добро, порозуміння та згуртованість, мир і любов!!! Зі святом Вас, з Днем Незалежності України !

          

Переглядів: 197 | Додав: Тлумацька_ЦБС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]