Вітаю Вас, Читач · RSS

Меню сайту


Революція Гідності


Пошук


Форма входу


Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Інтернет-ресурси Тлумаччини
Тлумацька РДА
Тлумацька районна рада
Тлумацьке ОТГ


Погода у Тлумачі


Наша адреса

м. Тлумач, Івано-Франківська обл. вул. Грушевського, 2
тел. (03479)2-21-32 e-mail: tlumcbs@ukr.net


Соціальні мережі

Ми у Facebook


Відвідування

Відвідуваність користувачів
за весь час



Відвідуваність за 2017 рік
від 02.11
(переглядів)



01.05.2024, 08:34
Головна » 2016 » Серпень » 23 » Книжково-ілюстративна виставка-композиція «І буде світлим день твій, Україно!»
12:18
Книжково-ілюстративна виставка-композиція «І буде світлим день твій, Україно!»

    Складною і бурхливою була доля України. Топталися по по ній орди чужинців, ворожі пазурі роздирали її тіло. Дітей її вели загарбники у неволю. Над нею свистіли гостродзьобі стріли, чорною смертю дихали жерла гармат, шугали ненависні залізні круки, вирували нескінченні битви за її честь і свободу.  
    Листопад 2013-лютий 2014р. – «Революція гідності»,  події на Донбасі... Вони тривожать наші душі,  не залишають байдужими жодного громадянина країни, і тому кожному з нас необхідно усвідомити, за що боролися учасники Революції гідності і заради чого пожертвувала своїм життям Небесна сотня, заради чого захищають нашу Україну воїни АТО.
    Тлумацькою центральною бібліотекою напередодні святкування  Дня Незалежності  України  розгорнуто книжково-ілюстративну  виставку-композицію «І буде світлим день твій, Україно!».  На виставці подано книги, в яких описується історія України на її шляху до незалежності та самостійності, а також захоплюючі історії , присвячені людям, які вплинули на розвиток боротьби за незалежність,  відстоювали людську, християнську і національну гідність нашого народу та мали значний вплив на розвиток України, пробуджували національну свідомість, опікувалися проблемами духовного відродження і розбудови Української держави.
     Крім того на виставці розміщені матеріали, що містять роздуми сучасних відомих українських політиків, державних діячів, вчених, підприємців, майстрів культури і мистецтва, письменників про Батьківщину, про її сучасне й майбутнє.
     Ознайомлення з виставкою сприятиме духовному росту кожного читача, його душі, любові – які складають основу рушійної сили історичного процесу.
     Запрошуємо високоповажного читача до нашого Храму книги!

Переглядів: 481 | Додав: Тлумацька_ЦБС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]