Вітаю Вас, Читач · RSS

Меню сайту


Революція Гідності


Пошук


Форма входу


Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Інтернет-ресурси Тлумаччини
Тлумацька РДА
Тлумацька районна рада
Тлумацьке ОТГ


Погода у Тлумачі


Наша адреса

м. Тлумач, Івано-Франківська обл. вул. Грушевського, 2
тел. (03479)2-21-32 e-mail: tlumcbs@ukr.net


Соціальні мережі

Ми у Facebook


Відвідування

Відвідуваність користувачів
за весь час



Відвідуваність за 2017 рік
від 02.11
(переглядів)



23.04.2024, 19:28
Головна » 2019 » Січень » 4 » Історичний екскурс «Степан Бандера – безсмертний символ народу»
09:03
Історичний екскурс «Степан Бандера – безсмертний символ народу»

Найвищою ідеєю українського народу протягом віків є ідея національної свободи і державної незалежності, без втілення в життя цієї ідеї, без волі і державної незалежності нація не спроможна розвивати своїх притаманних властивостей і здібностей та жити повним життям згідно з його духовною структурою, культурними і релігійними традиціями та звичаями. Ця ідея – ідея української нації-лягла в основу життя, діяльності і боротьби Степана Бандери -  героя ХХ-го століття, людини-легенди у літописі історії України.

З нагоди 110-ї річниці від дня народження незламного борця за самостійну Україну в бібліотеці-філії села Бортники проведено історичний екскурс «Степан Бандера – безсмертний символ волі народу». Із розповіді бібліотекаря користувачі бібліотеки дізналися про життя Степана Бандери, про те, як він зумів організувати народ на відчайдушну боротьбу за нашу національну незалежність і державність. До заходу була представлена виставка-пам’ять Степан Бандера – борець за волю України.

Степан Бандера переміг у своїй боротьбі, бо правильним є його переконання і послання до нас:«Проби смерті не витримує те, що є витвором самого життя, а це мільйони людей, цілі народи в обличчі смерті захищають правди і цінності, які їм дорожчі від самого життя! Бо людська душа походить від Того, Хто споконвіку був перед життям і буде після життя вічно, а оборона великих правд більше наближає людську душу до Бога, ніж життя».

Переглядів: 365 | Додав: Тлумацька_ЦБС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]