Вітаю Вас, Читач · RSS

Меню сайту


Революція Гідності


Пошук


Форма входу


Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Інтернет-ресурси Тлумаччини
Тлумацька РДА
Тлумацька районна рада
Тлумацьке ОТГ


Погода у Тлумачі


Наша адреса

м. Тлумач, Івано-Франківська обл. вул. Грушевського, 2
тел. (03479)2-21-32 e-mail: tlumcbs@ukr.net


Соціальні мережі

Ми у Facebook


Відвідування

Відвідуваність користувачів
за весь час



Відвідуваність за 2017 рік
від 02.11
(переглядів)



24.04.2024, 09:18
Головна » 2017 » Березень » 30 » «Духовність – храм душі людської»
15:43
«Духовність – храм душі людської»

   Нещодавно в бібліотеці с. Жуків відбулась година духовності «Духовність – храм душі людської». Захід розпочався з молитви. Присутні дуже позитивно сприйняли момент звернення до Бога в молитві. У вступному слові бібліотекар Леся Карабін розповіла про історію заснування Християнства, про значення молитви в житті кожної людини, про найвеличнішу книгу людства – Біблію, яка містить заповіді Бога людям, про свято Воскресіння, яке об’єднує наш народ вірою, прадавніми традиціями та духовністю. Детальніше зупинилася на історії походження Великодня та особливості його святкування в Україні.
   Учасники заходу поділились своїми спогадами, роздумами, щодо відзначення великого християнського свята. Учні недільної школи читали вірші про віру в Бога. Церковний хор чудово виконав молитовні пісні. На заході виступив сільський голова: «Ситуація в нашій країні зобов’язує всіх християн проявляти любов і милосердя до ближніх, а саме до людей, що відстоюють незалежність у нашій державі на Сході України. Прошу долучитися до волонтерських місій в зоні АТО і кожному із нас вносити свою посильну часточку допомоги у підтримці воїнів-захисників». Бібліотекар ознайомила присутніх з літературою духовної тематики на книжково-ілюстративній виставці «До духовної скарбнички», якою поповнився фонд бібліотеки. Разом з сільським головою привітали присутніх із світлим радісним святом Великодня, побажали здоров’я і непохитної віри.
   Кожен учасник виніс із заходу цікаву і корисну інформацію про роль молитви в житті людини, та роздуми про події, які відбуваються в Україні сьогодні.

 

Переглядів: 635 | Додав: Тлумацька_ЦБС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]