Вітаю Вас, Читач · RSS

Меню сайту


Революція Гідності


Пошук


Форма входу


Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Інтернет-ресурси Тлумаччини
Тлумацька РДА
Тлумацька районна рада
Тлумацьке ОТГ


Погода у Тлумачі


Наша адреса

м. Тлумач, Івано-Франківська обл. вул. Грушевського, 2
тел. (03479)2-21-32 e-mail: tlumcbs@ukr.net


Соціальні мережі

Ми у Facebook


Відвідування

Відвідуваність користувачів
за весь час



Відвідуваність за 2017 рік
від 02.11
(переглядів)



02.05.2024, 01:04
Головна » 2021 » Серпень » 20 » До 30-ї річниці Незалежності України
08:38
До 30-ї річниці Незалежності України

День Незалежності нашої держави – це свято всіх її громадян. Щасливі ми, що народилися і живемо в такій чудовій, багатій, мальовничій землі, у нашій славній Україні. Тут жили наші прадіди, діди, тут живуть наші батьки, тут корінь роду українського, що сягає давнини. Де б ми не були, скрізь відчуваємо поклик рідної землі, хвилюємось аж до сліз, зачувши слово рідне.                                          Тому ми завжди повинні пам'ятати, звідки ми родом, де наше коріння, знати історію свого народу, його мову, звичаї, традиції та обряди.

З нагоди 30-ї річниці Незалежності України в бібліотеці для дітей відбувся літературний ранок «Барвінкова країна – моя Україна». Бібліотекар В. Присяжнюк розповіла про історію створення незалежної України, ведучі заходу-учні Тлумацького ліцею №1, №2 та користувачі бібліотеки  декламували вірші відомих поетів,  вірші про наш край, нашу Батьківщину, закликали присутніх шанувати її, бо вона, як мати – в нас одна, тому треба її щиро любити, берегти. А також на заході була присутня провідний методист КЗ «Публічна бібліотека Тлумацької міської ради» М.Цапчук.

Присутні мали можливість ознайомитись з книжково-ілюстративною виставкою «Незалежна та єдина наша ненька Україна», на якій представлені нові книги відповідної тематики, що користуються популярністю у читачів-дітей середнього і старшого шкільного віку.

У Народному домі села Бортники відбулось дитяче свято «Родинні обереги з прабабусиної скрині». Діти з великим задоволенням декламували вірші про Україну, маму, село, танцювали,  приймали активну участь у іграх та конкурсах. Бібліотекар Н.Купчак ознайомила присутніх з виставкою-інсталяцією  «У звичаях, традиціях народу ти душу України пізнавай».

Бібліотекар О. Гардаман  у бібліотеці-філії с.Попелів  презентувала  для своїх  користувачів тематичну книжкову виставку «Україна рідний серцю край». Тематичний куток «Хай світлим буде день твій, Україно» організувала бібліотекар села Королівка. Книжково-ілюстративну виставку «Живи у віках незалежна Україно», запропонувала бібліотекар бібліотеки-філії с.Палагичі. На виставках представлено історичні, документальні та науково-пізнавальні видання про нашу батьківщину, її багатовікову історію, тернистий шлях державотворення, національну символіку, народні традиції, сьогодення.

Бібліотекар бібліотеки-філії с.Нижнів організувала ​​​​​​​вуличну акцію «Це моя Україна!» та провела мандрівку в славні періоди історії нашого народу, розповіла про національні та народні символи України.

   

Переглядів: 159 | Додав: Тлумацька_ЦБС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]