Вітаю Вас, Читач · RSS

Меню сайту


Революція Гідності


Пошук


Форма входу


Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Інтернет-ресурси Тлумаччини
Тлумацька РДА
Тлумацька районна рада
Тлумацьке ОТГ


Погода у Тлумачі


Наша адреса

м. Тлумач, Івано-Франківська обл. вул. Грушевського, 2
тел. (03479)2-21-32 e-mail: tlumcbs@ukr.net


Соціальні мережі

Ми у Facebook


Відвідування

Відвідуваність користувачів
за весь час



Відвідуваність за 2017 рік
від 02.11
(переглядів)



19.04.2024, 13:23
Головна » 2013 » Лютий » 14 » День Валентина в центральній бібліотеці
09:33
День Валентина в центральній бібліотеці
14 лютого відзначають найромантичніше свято всіх закоханих - День Святого Валентина.

У цей день закохані дарують один одному валентинки у вигляді серця. І вже стало традицією відзначати день Святого Валентина в Тлумацькій центральній бібліотеці.

Тут розцвіло незвичайне дерево - талісман Любові і Гармонії. За допомогою ініціативної молоді та бібліотекарів воно було прикрашене різнокольоровими валентинками.

Працівники бібліотеки провели молодіжне шоу «На крилах любові». Активними учасниками свята стали студенти коледжу ЛНАУ. Вони мали можливість познайомитися з історією виникнення свята усіх закоханих, з традиціями святкування Дня Святого Валентина в різних куточках планети, чудову нагоду помандрувати книжковою країною Любові і Кохання, поблукати вулицями великого щастя, весело та креативно провести свій вільний час. Для них була організована романтична експозиція «Під знаком Купідона».

Молодь поринула в завісу таємничості особистого життя великих літераторів, переглянувши фільм про кохання Марка Вовчка « Мовчазне божество».

Родзинкою свята стали конкурси, які провели працівники бібліотеки. Студенти із захопленням приймали участь у багатьох жартівливих та пізнавальних конкурсах, серед яких «Любов з першого погляду", «Освідчення в коханні» - освідчення юнаків дівчатам у віршованій формі, «Ти без мене – не ти, я без тебе – не я»- суть якого полягала в об’єднанні імен в пари, відомих любов’ю по всьому світу.

Щасливі посмішки на обличчях учасників шоу стали справжньою подякою для організаторів дійства, а для бібліотекарів вони залишили свої відгуки та пропозиції у «Скринці побажань».

 

 

Переглядів: 461 | Додав: Тлумацька_ЦБС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]