Вітаю Вас, Читач · RSS

Меню сайту


Революція Гідності


Пошук


Форма входу


Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Інтернет-ресурси Тлумаччини
Тлумацька РДА
Тлумацька районна рада
Тлумацьке ОТГ


Погода у Тлумачі


Наша адреса

м. Тлумач, Івано-Франківська обл. вул. Грушевського, 2
тел. (03479)2-21-32 e-mail: tlumcbs@ukr.net


Соціальні мережі

Ми у Facebook


Відвідування

Відвідуваність користувачів
за весь час



Відвідуваність за 2017 рік
від 02.11
(переглядів)



19.04.2024, 02:30
Головна » 2018 » Лютий » 14 » День Валентина у Публічній бібліотеці
15:48
День Валентина у Публічній бібліотеці

   День закоханих – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей.
   Напередодні свята закоханих у Публічній бібліотеці Тлумацької ОТГ проведено майстер-клас по виготовленню листівок-валентинок «Валентинка своїми руками». Активними учасниками заходу стали учні Тлумацької гімназії, які разом з бібліотечними працівниками виготовляли листівки-валентинки, щоб привітати усіх з найрізноманітнішим святом.
   На абонементі для користувачів організовано книжково-ілюстративну виставку «На крилах любові», на якій представлені шедеври українських та зарубіжних поетів, письменників про любов¸ кохання, красу людської душі і глибокі почуття, та листи відомих людей про вірність і світле кохання, також оформлена «Скринька побажань» де кожен з відвідувачів мав змогу опустити валентинку чи листа-привітання до яскравої скриньки. Родзинкою стало проведення літературної акції «Побачення з книгою наосліп», для якої були відібрані книжки, які було обгорнуті у різнокольоровий папір, відповідно, ні обкладинки, ні автора, ні назви книги не було видно. Учасники акції повинні були відгадати та вибрати книгу за допомогою підказок – короткої анотації або цитати з твору, надписи з якими були закріплені на кожній упакованій книзі. За допомогою цих підказок любителі читання можуть потренувати свій мозок, щоб здогадатися, яка книга знаходиться всередині.
   Спільно з волонтерами проведено вуличну акцію «Весна, любов і вибір серця». Під час якої бібліотекарі спільно з молоддю дарували власноруч виготовлені листівки-валентинки, вітали усіх з найромантичнішим святом.

 

 

Переглядів: 478 | Додав: Тлумацька_ЦБС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]