Вітаю Вас, Читач · RSS

Меню сайту


Революція Гідності


Пошук


Форма входу


Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Інтернет-ресурси Тлумаччини
Тлумацька РДА
Тлумацька районна рада
Тлумацьке ОТГ


Погода у Тлумачі


Наша адреса

м. Тлумач, Івано-Франківська обл. вул. Грушевського, 2
тел. (03479)2-21-32 e-mail: tlumcbs@ukr.net


Соціальні мережі

Ми у Facebook


Відвідування

Відвідуваність користувачів
за весь час



Відвідуваність за 2017 рік
від 02.11
(переглядів)



23.04.2024, 21:32
Головна » 2018 » Червень » 26 » День молоді
10:22
День молоді

Щорічно в останню неділю червня в Україні святкують День молоді. Свято було встановлене на підтримку ініціативи молодіжних організацій та об’єднань Указом Президента від 22 червня 1994 року.

         Сучасній молоді надзвичайно пощастило, адже є щонайменше три приводи для святкувань: останньої неділі червня — є український День молоді, 12 серпня — Міжнародного дня молоді та 10 листопада — під час Всесвітнього дня молоді.

            Бібліотеки теж не лишаються осторонь молодіжних справ. Бібліотекарі проводять флешмоби, краєзнавчі квести, марафони, різноманітні вікторини, конкурси, головоломки, презентують власні мультмедійні ресурси, які популяризують книги та читання.

 

З нагоди Дня молоді у бібліотеці-філії с.Остриня проведено літературно-музичне свято «Квітуй у піснях й добрих справах, чарівна молодість моя».

У приміщенні бібліотеки все оформлено для вільного та приємного відпочинку відвідувачів: лунали останні музичні хіти 2017-го року, на столиках розміщено фруктові смаколики, організовано місця для перегляду літературних новинок та періодичних видань. У концертній програмі взяли участь та виступили учні, студенти, молодь села: Н.Куцук, О.Вінтонів, М.Шаряк, Ю.Дикун, У. Самборська.

Українська молодь – це надія нашого суспільства на побудову успішної європейської країни. Саме наші студенти здобувають перші місця на олімпіадах, стають хорошими спеціалістами (хоча таких, на жаль, більше цінують за кордоном). Наша молодь здатна міняти державу. Серед молоді все більше стає людей, які переймаються не лише своєю долею, а й хвилюються за інших, про що свідчить участь молодих людей у волонтерському русі. Люди вступають в громадські організації, вселяють врешті-решт надію іншим! Наша молодь стала грудьми на захист нашої Вітчизни, багато молодих хлопців та дівчат віддали своє життя за її незалежність під час Революції Гідності та у війні проти проросійських бойовиків і російських окупантів.

 

Переглядів: 480 | Додав: Тлумацька_ЦБС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]