Вітаю Вас, Читач · RSS

Меню сайту


Революція Гідності


Пошук


Форма входу


Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Інтернет-ресурси Тлумаччини
Тлумацька РДА
Тлумацька районна рада
Тлумацьке ОТГ


Погода у Тлумачі


Наша адреса

м. Тлумач, Івано-Франківська обл. вул. Грушевського, 2
тел. (03479)2-21-32 e-mail: tlumcbs@ukr.net


Соціальні мережі

Ми у Facebook


Відвідування

Відвідуваність користувачів
за весь час



Відвідуваність за 2017 рік
від 02.11
(переглядів)



26.04.2024, 01:17
Головна » 2017 » Лютий » 15 » Читацький діалог «ЇЇ книги рятівники людських душ»
15:59
Читацький діалог «ЇЇ книги рятівники людських душ»

   
   Кожна мисляча людина сприймає світ і себе в цьому світі по-своєму.
   І кожен має свої ліки для душі: молитва, щира розмова з рідними людьми, а якщо підберемо книгу, яка потрібна нашому внутрішньому світу - ми будемо вражені від результату. Досить часто знаходимо вирішення своєї проблеми саме в книзі, в якій можна натрапити на такі рядки, які, начебто, дійсно взяті із нашого життя. Саме про такі книги відомої журналістки, члена спілки письменників України, володарки Золотого Пера, талановитої духовної письменниці з Гуцульщини Калини Ватаманюк, які допомагають нам відшукати правильний шлях, які гартують характер, виховують почуття, навчають великого мистецта – бути Людиною, ішла мова під час проведення читацького діалогу «ЇЇ книги рятівники людських душ» на засіданні любительського об’єднання «Берегиня» у Тлумацькій центральній бібліотеці.
   Ярослава Тимінська, провідний бібліотекар абонементу книгозбірні ознайомила присутніх із цією непересічною особистістю, розповіла про її дар слова, який вона не розтратила на дорогах життя, ознайомила з книгами, які вийшли з-під пера письменниці, пригадала найсуттєвіші моменти життєвого шляху письменниці. Присутні на заході обмінялися враженнями від прочитаного, висловлючи думку про те, що книги Калини Ватаманюк є дійсно отим невичерпним джерелом життєдайної енергії, яка допомагає долати життєві негаразди, зміцнює наші сили та поглиблює віру в єдиного Творця, з волі якого відбувається все в нашому житті. Незабутнє враження залишилось після надзвичайно зворушливого художнього читання уривка із книги «Між хрестами і зорями» постійним користувачем бібліотеки Дмитром Далаваруком.
   Директор Тлумацької ЦБС подякувала учасникам заходу і висловила надію, що книги Калини Ватаманюк допоможуть усім укріпитися на шляху християнського життя, преребороти багато труднощів, іншими, духовними очима подивитися на світ, адже вони закликають до світла, до добра, до найвищого щастя – жити з Господом.

Переглядів: 371 | Додав: Тлумацька_ЦБС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]